Refurbished Original Nokia 3310 cheap phone unlocked GSM 900/1800 with…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Refurbished Original Nokia 3310 cheap phone unlocked GSM 900/1800 with…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Trocha nostalgie ? pamatujete si tuhle nokii? Pořád se dá koupit ☺️

Refurbished Original Nokia 3310 cheap phone unlocked GSM 900/1800 with russian& Arabic keyboard multi language 1 year warranty-in Mobile Phones from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

Cheap phone unlocked, Buy Quality cheap phones directly from China nokia 3310 Suppliers: Refurbished Original Nokia 3310 cheap phone unlocked GSM 900/1800 with russian& Arabic keyboard multi language 1 year warranty Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.

Pavel Rýdl
    Guest

ten mám také a funkční

Jitka Drahá
    Guest

A stále koupíte i baterii, do některých dnešních fónů je to docela problém.

Pavel Rýdl
    Guest

Mám i Siemens 35 a funkční….

Lucie Kremova
    Guest

Já ho před mnoha lety měla a zvažují jen tak z recese koupit znova 😄

Lee Vanec
    Guest

To už se prodává minimálně 3 roky.Mám z Číny dva a moc nedoporučuju.Stará základní deska osazená novýma lacinýma čínskýma součástkama.Problémy se samovolným vypínáním,ztrácením signálu atd.Lepší koupit starý originál.

Jitka Drahá
    Guest

Mám zánovní s novou baterií a dvěma nabíječkama v původní krabici. Kdo ho chcete nabídněte cenu ☺

Patrik Bőhm
    Guest

Zajímavý je ten nápis na displeji “Telekom SK”

Karolí Kubíčková
    Guest

mame jeste doma 😁😅

Jan Kupka
    Guest

Mám jich 7 dobových, pouze ale tři nabijecky a jednu Baterku co vydrzi cca hodinu, mam i několik 5110, 3410, 3510. Tyhle refurbished jsou z původních komponentu ale s novými a nekvalitními kryty. Vržou, praskají a zrovna tyhle Nokie byly nerozbitné. Radsi věnujte chvilku po bazarech. Koupíte ji za kilo az dve s originálním krytem a i kdyz nebude tak hezká bude funkcni jak ma. Jen si k tomu prikoupit baterii.

Jan Kadera
    Guest

prej pamatujete si…já si pamatuju když tohle měli “cool kids” zatímco ostatní další děcka měli 5110 a my ostatní jsme měli….jak se to řekne slušně…hovno 🙂

Zdenek Leon Stoklasa
    Guest

shodou okolnosti jsem dneska nasel na ebay prodavat novou Nokia 720 NMT 🙂

Stanislav Chudáček
    Guest

Pro dítě předškolního věku dobrý… Ve své době ovšem velmi populární (r. 2002-4)

Pavel Rýdl
    Guest

Tak jsem doma našel toto dva funkční . Kdyby je někdo chtěl?

Pavel Rýdl
    Guest

Ten druhý :

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password