Cheap phone unlocked, Buy Quality cheap phones directly from China nokia 3310 Suppliers: Refurbished Original Nokia 3310 cheap phone unlocked GSM 900/1800 with russian& Arabic keyboard multi language 1 year warranty Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.
To už se prodává minimálně 3 roky.Mám z Číny dva a moc nedoporučuju.Stará základní deska osazená novýma lacinýma čínskýma součástkama.Problémy se samovolným vypínáním,ztrácením signálu atd.Lepší koupit starý originál.
Mám jich 7 dobových, pouze ale tři nabijecky a jednu Baterku co vydrzi cca hodinu, mam i několik 5110, 3410, 3510. Tyhle refurbished jsou z původních komponentu ale s novými a nekvalitními kryty. Vržou, praskají a zrovna tyhle Nokie byly nerozbitné. Radsi věnujte chvilku po bazarech. Koupíte ji za kilo az dve s originálním krytem a i kdyz nebude tak hezká bude funkcni jak ma. Jen si k tomu prikoupit baterii.
prej pamatujete si…já si pamatuju když tohle měli “cool kids” zatímco ostatní další děcka měli 5110 a my ostatní jsme měli….jak se to řekne slušně…hovno 🙂