Hlavně vyzkoušejte dřív než vám uplyne doručovací doba. Nám fungoval pouze jeden den. musela jsem odeslat na Španělska, teď čekám až tam dojde a měli by pak poslat nový. Moc se mi líbil a byla jsem nadšená-bohužel jen ten jeden den😥
Máme od září tohoto, funguje perfektně a bez problémů. Včetně vytírání. Je třeba si uvědomit, že v ostatních státech EU je normálně prodejný, jen CZ si to hlídá a má své oblíbené a drahé firmy. Není to žádný shit, na špatný výrobek narazíte i tady. A za tuhle cenu ho vidím prvně, většinou i při akcích je cca za 163 – 170. Nicméně stále se to vyplatí. Srovnání s IRobotem mám.
Mame take par tydnu, uklizi dobre ale chci se zeptat vraci se vam do stanice po uklidu nebo az kdyz ma prazdnou baterku, testoval jsem ho v male mistnosti a uklizel by klidne hodinu a dele, tak se ptam jestli nemam divny kus.
vysavač je BOMBA! byl to nejlepší dárek letošních Vánoc u nás doma 😀 o svátcích dostal záhul a zvládnul to perfektně 🙂 bohužel třásně od koberců nedává, zamotává se mu tam kotouč, takže koupíme ještě A6 na koberce 🙂 asi se nedá do toho koupit jenom ten gumový kotouč, že? prahy nepřeleze, i když se snaží a myslí si, že je to vyšší koberec.. měli jsme i problém, že nevytíral a to jsme měli špatně zacvaknutý ten nástavec s hadrem. Všichni kolem mě si ho teď chtějí koupit a Německý i Španělský sklad ho nemá k dispozici 😀
Já osobně videla v akci tento kousek,má ho kamarádka taky o něm uvažuji.jen si počkam asi na slevu pořídila ho kolem 140 dolaru.Mokré vysávání ještě nezkusila,baterka ok a zvladne i nišší prážek…
Dobrý den, už měl s robotem iLife v7 někdo nějaký problém? Po cca 3 puštění robot jen couvá,začne poskakovat a zastaví se, začne blikat červeně, ale byl před puštěním celou noc na nabíječce. Nemáte někdo zkušenosti, kdo má déle? Děkuji
Máme ho od vánoc a začal dělat stejný problém. Někdy vysává bez problémů a pak se zblázní, začne jen couvat a poskakovat. Pak se vypne a červeně svítí. Nikdo jste to zatím neřešili, nevíte, kde je problém ? Díky
Tak mě to nedalo a začal jsem s dodavatelem komunikovat, zaslal mu fotky a video s problémem ILIFE V7s. Vše snad dobře dopadne a díly už jsou na cestě. Pokud Vám vysavač jezdí dozadu, skáče a vypíná se, což asi dělá většině, tak je problém, nebo by měl být v nárazníku a čidlech