Si ze mě ta pošta fakt už dělá pr*el? 4 balíky ze 4 byly dneska otevřené. Zatím se mi to ještě nestalo. Kdyby to byl jeden, tak pochopím že se trhne někde cestou, ale tohle je moc… Zítra si hezky dojdu na poštu a budu chtít vysvětlení.
Mě brusný kámen 800/1200 grit, propadl se na poště,asi zpět do Číny, vyjádření mluvčí pošty po prošetření jsme zjistili,že zásilku nepředávají proti podpisu, a že vlastně smůla
Pokud je takhle roztrhany obal byl to pošťák, jelikož kdyby to udělali na celnici nebo cestou pošta překlepy a napíše poškozený obal 😊 řešila sem úplně to samé a postacka se přiznala
Osobne jsem jezdil pro PPLko, kdysi davno prijel nakladak s balikama a mrsknul s jednim na pas, nez dojel ke me tak celej rozmocenej… No a ony to byly nejaky drahy vodky protoze jsem se jen nadychal a uz jsem ji mel jak z praku 😀 no a sef ze to proste musim nalozit… Tak jsem jej poslal do prdele, at si to vyresi na depu… Takze co se celniku tyce pochybuji, ze by to nekdo jen tak prevzal dal do prepravy, kdyby to videl.. Ale je od posty strasne jednoduchy rici ze to nedavaj ku podpisu….. Proto ja Ceske poste neverim a neposilam pres ni kdyz nemusim…Ale z Ciny si proste jinyho dopravce nevyberes…
A nemohlo se stat, ze to postacka dala do schranky nekomu jinemu?? Ja takhle otevrela balicek sousedce a ona zase me, nez nam doslo, ze se postacka spletla.
Ja teda musim rict,ze mam skvely postaky,at je to cokoliv tak mi to vzdy hodi do schranky a nebo dokonce donesou az domu do sestyho patra,az na jednu ktera by mela delat radsi uklizecku😄 jsou vsechny skvely
Já si byla právě vyzvednout balíček o dvě vesnice jinde. Ještě že se to dostalo do rukou paní, která si přečetla moje tel. číslo na balíčku a zavolala mi. Někdo jiný by si to třeba nechal.
… koukám že to začíná být normální všude … me takhle ukradli boty ! Lidi jsou kurvy a bohužel s “aliexpresem končím” nemám na to nervy , chudáci Číňani , jooo jasný některý jsou taky kurvy ale tohle se fakt moct ! Aby na poště kradli balíčky ! Je to k pláči ! Jaká je dnes doba !