Si ze mě ta pošta fakt už dělá pr*el? 4 balíky ze 4 byly dneska otevřené. Zatím…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Si ze mě ta pošta fakt už dělá pr*el? 4 balíky ze 4 byly dneska otevřené. Zatím…

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Vlaďka Fort
    Guest

Mě přišel 3x natržený, 2x to bylo přelepené izolačkou, že se to trhlo někde po cestě a jednou krabice trhlá, ale nic hrozného a pošťačka se mě ptala jestli to chci nebo jestli to má poslat zpátky, byly to legíny tady z cz, číhla sem dovnitř a byly v pořádku, nebylo co řešit..

Radka Radunka Smith
    Guest

Nam tak pošťák doručil cizí balíček z amazonu….adresa úplně jiná…asi ho zapoměl doručit když tam byl a už se mu s tím nechtělo chodit….ale bylo to jen 2km tak jsme to pánovi dorucili 😂

Zdenička Mrkvička
    Guest

Pošťáci nakukují, jestli by se jim to nehodilo. 😊

Kateřina Hradilová
    Guest

A co když to někdo z té schránky vytáhl? Pochybuji že by nějaký pošťák byl tak blbý a obsah balíku si vzal a hodil do schránky jenom obal 😀

Patricie Pěrkusovová
    Guest

Mě balík nepřijde vůbec 🤦‍♀️🤦‍♀️

Dana Ratz
    Guest

Myslím, že by to spis sebrali rovnou…

Mira Kolec
    Guest

závistiví sousedé

Katka Jankovska
    Guest

Mě se toto ještě nestalo 😉 ani jednou jsem neměla balíček poškozený

Miluse Badalová
    Guest

Já balíčky nepoškozený , občas hozený za plot , balík do ruky vyzvednout na poště ,

Simona Marchlíková
    Guest

A bylo v nich něco?

Iva Hudcová
    Guest

Já marně čekám na balík, co měl 24.7. výstup z vyměřovací pošty 🙁 Ale minulý týden mi hodili do schránky balík sousedky a omylem jsem ho otevřela. Vůbec mě nenapadlo, že to není ten můj 🙁

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password