Sledování zásilek – Česká pošta, s.p.

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Sledování zásilek – Česká pošta, s.p.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Nemáte pocit, že to Česká pošta nezvládá? Z Činy to jde dva týdny a pak víc jak dva týdny to trčí v Česku?

Sledování zásilek – Česká pošta, s.p.

Číslo zásilky Datum PSČ Místo vzniku události RS224643288DE Výstup z vyměňovací pošty. 7.12.2018 22000 Praha 120 Vyhledat další Detailní informace k zásilkám RS224643288DE Typ zásilky: RS, Hmotnost zásilky: 0.0 kg, Výše dobírky: 0 Kč, Počet kusů: 1 kus Datum Událost PSČ …

Toník Navrátil
    Guest

Tak jako každoročně, tak i letos…..😂😂😂😂

Jana Zappe
    Guest

A to si myslím, že čínská pošta je daleko víc zahlcená než ta česká.

David Bolf
    Guest

S toho to je ale týden a půl na celníci takže nic neobvyklého 😂

Veronika Buršíková
    Guest

A proč se každý rok divíte?🙄

Jiří Pagáč
    Guest

To je normální musiš zavolat a stěžovat si a pak uvidíš jak to půjde rychle mám tu zkušenost

Martin Blaha
    Guest

už aby měli čiňani sklady v EU ….. pak s tím nebudou celnící zdržovat

An Střechová
    Guest

Mě teda přišel včera balíček dva dny po ochrané lhůtě , ale už nespoleham že by něco ještě přišlo

Jana Benešová
    Guest

Letos si nemohu stěžovat, objednávky z poloviny listopadu, kterou jsem ani nedoufala, že dorazí a dneska doručeno. Vloni objednávky z října přišli až v únoru. Takže za mě spokojenost. Ale máme úžasnou paní pošťačku, takže i když to leckce funguje všelijak, za mě letos pochvala. A to obvykle pro poštu moc kladných věcí nemám. Ale je to o štěstí. Někdo vám je ochotný vyjít vstříct a někdo za žádnou cenu.

Týnka Kühnelová
    Guest

Tak ja tedy nemohu souhlasit, vse objednane i napriklad v pulce listopadu a uz mam davno vse doma ..
    Ceske balicky mam do 2 dnu od objednani doma..
    Letos naprosto spokojena.. Jeste mi maji prijit 3 ceske balicky, tak snad jsem si to ted nezakrikla 😁

Norek Armagedon
    Guest

Ani ne…letita zkusenost mne naucila objednavat v prubehu celeho roku, jenom nekdy od pulky rijna az nekam do konce ledna si davam zasadne pauzu. Pokud to letos chodi jenom mesic, tak budte radi, to je velice dobry cas. Obecne vzato ale uz tak rok a pul, mozna dva to je o poznani horsi nez pred lety. Pred par lety mi vetsina balicku chodila bezne za 14 dni. Ted je to bezne i 2 mesice s tim, ze v Praze to lezi nekde na hromade 3/4 tohoto casu..

Romana Kobzová
    Guest

vůbec už se nenamáhájí balíčkynosit a nechají hned na poště. A hlavně – nedají ani výzvu, musím sledovat, aby neodešlo zpátky – jinak v ČR od 19.11. a kde to je? Praha 120

Eva Vlková
    Guest

Za mě letost super. Vše uz mam doma a zásilky co byly z čr tak do 2. Dne a ještě mi i těžký balík donesli až do bytu. 😊

Helena Vítková
    Guest

Já si nemůžu stěžovat – dnes mi přišly balíčky objednané v polovině listopadu. Posílám si je do práce, jsme v patře bez výtahu a pošťačka vždy jen dole zazvoní, ať si seběhnu, že se to do schránky nevejde. A jsou to třeba drobnosti za pár dolarů jako vůně do auta. Během roku mi to nosí až do kanceláře. A je to centrum Pardubic.

Katka Štaudová
    Guest

Ja si taky nemuzu stezovat. 11.11. objednano 16 balicku a 15 jich mam doma. Od drobnosti az pojeden s proclenim.
    V pondeli odpoledne nam pani posilala balik z druheho konce ČR a ve stredu rano jsem ho mela doma. Za nas postan stiha na 1.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password