Číslo zásilky Datum PSČ Místo vzniku události RS224643288DE Výstup z vyměňovací pošty. 7.12.2018 22000 Praha 120 Vyhledat další Detailní informace k zásilkám RS224643288DE Typ zásilky: RS, Hmotnost zásilky: 0.0 kg, Výše dobírky: 0 Kč, Počet kusů: 1 kus Datum Událost PSČ …
Letos si nemohu stěžovat, objednávky z poloviny listopadu, kterou jsem ani nedoufala, že dorazí a dneska doručeno. Vloni objednávky z října přišli až v únoru. Takže za mě spokojenost. Ale máme úžasnou paní pošťačku, takže i když to leckce funguje všelijak, za mě letos pochvala. A to obvykle pro poštu moc kladných věcí nemám. Ale je to o štěstí. Někdo vám je ochotný vyjít vstříct a někdo za žádnou cenu.
Tak ja tedy nemohu souhlasit, vse objednane i napriklad v pulce listopadu a uz mam davno vse doma ..
Ceske balicky mam do 2 dnu od objednani doma..
Letos naprosto spokojena.. Jeste mi maji prijit 3 ceske balicky, tak snad jsem si to ted nezakrikla 😁
Ani ne…letita zkusenost mne naucila objednavat v prubehu celeho roku, jenom nekdy od pulky rijna az nekam do konce ledna si davam zasadne pauzu. Pokud to letos chodi jenom mesic, tak budte radi, to je velice dobry cas. Obecne vzato ale uz tak rok a pul, mozna dva to je o poznani horsi nez pred lety. Pred par lety mi vetsina balicku chodila bezne za 14 dni. Ted je to bezne i 2 mesice s tim, ze v Praze to lezi nekde na hromade 3/4 tohoto casu..
vůbec už se nenamáhájí balíčkynosit a nechají hned na poště. A hlavně – nedají ani výzvu, musím sledovat, aby neodešlo zpátky – jinak v ČR od 19.11. a kde to je? Praha 120
Já si nemůžu stěžovat – dnes mi přišly balíčky objednané v polovině listopadu. Posílám si je do práce, jsme v patře bez výtahu a pošťačka vždy jen dole zazvoní, ať si seběhnu, že se to do schránky nevejde. A jsou to třeba drobnosti za pár dolarů jako vůně do auta. Během roku mi to nosí až do kanceláře. A je to centrum Pardubic.
Ja si taky nemuzu stezovat. 11.11. objednano 16 balicku a 15 jich mam doma. Od drobnosti az pojeden s proclenim.
V pondeli odpoledne nam pani posilala balik z druheho konce ČR a ve stredu rano jsem ho mela doma. Za nas postan stiha na 1.