Stává se to někomu taky……?Nechodi mi oblečení….přesněji řečeno 95%…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Stává se to někomu taky……?Nechodi mi oblečení….přesněji řečeno 95%…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Stává se to někomu taky……?Nechodi mi oblečení….přesněji řečeno 95% zásilek s oblecenim neprijde…všechno ostatní prijde i kdyz ne vždy včas, ale dorazi…oblečení ne, ale podle sledovani dorazi do ČR ….

Aneta Škerlová
    Guest

Stalo se mi teď 2x u šatů. Údajně doručeno, ale dle sledování úplně v jiném městě. Z Ali vrátily peníze, ale nemám odvahu znovu objednat…. ☹️

Žaneta Matyášková
    Guest

Me teda dosly svatebni saty na miru a jeste s dalsimi pozadavky do 3 tydnu od objednani… 🤠

Robert Hanzlík
    Guest

Musíte počkat na Ježíška, to pak bude pod stromečkem měkkých dárků

Lucie Medňanská
    Guest

prozatím mi došlo každé oblečení, momentálně ještě očekávám teplákovou soupravu, tak jsem zvědavá 😀

Evička Kratochvílová
    Guest

To už nosí někdo z posty

Katka Gronkowiczová
    Guest

Zřejmě má někdo v okolí (nebo u ČP) stejnou velikost jako Vy 😁😁

Verča Kaletová
    Guest

Teď se mi stalo, že mi přišel balík na depo Ostrava, z depa došlo 21.2. do Orlové na poštu, ale do 6.3. Mi nikdo nic nedorucil, ani výzvu do schránky jsem nedostala abych přišla pro balík na poštu. Zašla jsem na poštu a zeptala se zda na moje jméno mám na poště nějaký balík. Samozřejmě že balík tam stále byl a ještě mi paní řekla kdybych si pro něj nepřišla, tak druhý den jej zasílají zpátky.

Denis Moural
    Guest

Podle mě má pošťačka stejnou velikost jako vy 🙂

Simča Sch
    Guest

A podle jakeho cisla to sledujete na strankach posty…to cislo co je u sledovani na ali mi nikdy na poste nejde najit…ale podle sledovace na ali jsou baliky v cr….prodejce penize vzdy vratili s tim problem neni spis mi jde i o prodejce….vrati penize, ale balik se vali cert vi kde a ja nemam co nosit🤣🤣🤣🤣🤣

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password