Super Tempered 2.5D Glass 10 inch tablet Android 7.0 Octa Core 4GB RAM 32GB ROM…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Super Tempered 2.5D Glass 10 inch tablet Android 7.0 Octa Core 4GB RAM 32GB ROM…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Koupit,nekoupit,a zase mi na to šoupnou clo?a funce super…co vy na to?

Super Tempered 2.5D Glass 10 inch tablet Android 7.0 Octa Core 4GB RAM 32GB ROM 8 Cores 1280*800 IPS Screen Tablets 10.1 + Gift-in Phone Call Tablets from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

Cheap 10 inch tablet, Buy Quality inch tablet directly from China 10 inch tablet android Suppliers: Super Tempered 2.5D Glass 10 inch tablet Android 7.0 Octa Core 4GB RAM 32GB ROM 8 Cores 1280*800 IPS Screen Tablets 10.1 + Gift Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.

Jiří Pokorný
    Guest
    Jaroslav Rabiňák
    Guest

Myslím,že cena by byla super ale tutově to chytí celnice a bude po dobré ceně

Alžběta Kašparová
    Guest

objednávala jsem pro sebe a známé,celkem 5.Ani jeden nechytili celníci.

Marek Gerhard
    Guest

Gearbest a EU sklad to jistí :). Cca před měsícem mi přišel obdobný (jen menší s míň RAM).

Michal Lipert
    Guest

On tenhle také ty 4gb ram nemá. Kupoval jsem jej manželce jen na filmy a podobně, takže stačí, ale je tam mám pocit jen 2GB, nebo ani to ne, jen to všude píše že má 4. Je tam předinstalovaná nějaká podivná verze antutu která ukazuje celkem dobré výsledky a parametry udávané výrobcem. Ovšem nejde ani aktualizovat, ani odinstalovat, po instalaci jiných testů se parametry výrazně liší. A jde to vidět i v recovery, je tam nějaký test HW a při testování RAM se zasekne na cca 1,75GB a celé to spadne.

Petr Jarolímek
    Guest

Nechapu, proč kupujete na Ali…Kupte na Gearbestu, zvolte priority line a neplatíte clo….v této skupince jsou výhodné mobily z Gearbestu furt 🙂 https://www.facebook.com/groups/2128533980715250/

Renáta Bílková
    Guest

Já teď kupovala tablety na Geekbuying.com Původně jsem chtěla z polského skladu, ale ten tablet, co jsem chtěla zrovna neměli na skladě, tak jsem brala z Německa. Dorazil za 5 dnů přes GLS.

Jaroslav Rabiňák
    Guest

Jde o to že z ostatních eshopu je to vše dražší než z Ali…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password