Top 10 Earrings Sets from Aliexpress under $3 – Aligurus

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Top 10 Earrings Sets from Aliexpress under $3 – Aligurus

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj, nějaká (spíš) holka, co má zkušenosti s takovýhlema setama náušnic z Ali?

Chtěl bych to koupit přítelkyni, tak jestli to za pár dolarů nejsou úplný šmejdy.

Top 10 Earrings Sets from Aliexpress under $3 – Aligurus

Not many of the things on our blog are for women. That's why we decided to create an article about the Top 10 Earrings Sets from Aliexpress sets under 3 Dollars.

Lucie Bradáčová
    Guest

Náušnic z Ali mám spoustu a úplně v pohodě 😁

Ivana Rozehnalova
    Guest

Šmejdy. Rozpadají se a dělají v uších neplechu. Nečekaně.

Jan Lysý
    Guest

Tak teď teda nevím, co z toho 😀

Jani Ostruszka
    Guest

Pokud nemá přítelkyně alergii na nikl (vím právě, o čem mluvím a co mi náušnice z Ali od bývalého udělaly s půlkou ucha), tak by to mohlo být v pořádku, musíte ale číst recenze – některé levné šperky z Ali se loupou a zelenají.

Lucie Bradáčová
    Guest

Tak jinak, pokud je slecna zvyklá nosit bižuterii,tak by s tím neměla mít problém 😁

Jenny Molatová
    Guest

Ono vlastně záleží i na přítelkyni. Já mám alergii na kovy a když mám ty naušnice je prez den tak pohoda ale když si je zapomenu sundat tak mi za 2 dny začnou hnisat uši. A je jedno jestli jsou za 6kc z ali za 300 z českého obchodu (pokud to není stříbro/zlato) 😅 Kamarádka muže mít levný jak chce dlouho a žádný spatnsti ji to nedělá

Jana Polášková
    Guest

Dají se koupit za 100-200 i pěkne stribrne na Ali nebo postribrene třeba do 100..😊jen tip

Tereza Valoušková
    Guest

Ja kupuju ty, co mají v názvu 925 a dobrý. Holka nesnese bižu a to stříbro tam být musí protože je snáší dobře

Kristýna Byrtusová
    Guest

Souhlasím radši postribrene nebo to sterilni stříbro také značí jako 925 steriling Silver myslím. Obyc bižu dělá většine neplechu 🙂

Anna Andy Andyna
    Guest

Ja treba mam.spoustu zviratkovych😂 a problem mi nedelaji.Jak ale pisi ostatni zalezi zda snese nebo je na neco alergie.Kazdopadne daji se najit i bez kovu

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password