Udelal jsem 1 objednavku na tri desky. Prodejce napsal, ze cena bude vyssi…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Udelal jsem 1 objednavku na tri desky. Prodejce napsal, ze cena bude vyssi…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Udelal jsem 1 objednavku na tri desky. Prodejce napsal, ze cena bude vyssi abych zaplatil vice za dopravu. Poslal jsem CANCEL a chtel objednavku zrusit. Asi 5x jsem ji rusil a prodejce vzdy poslal zamitnuti a ted ji odeslal. Kdyz jsem tu vyse uvedenou zrusil, udelal jinou objednavku uz s jinou cenou avsak dnes jsem koukal, ze me tu zrusenou objednavku vypravil a odeslal? Ted budu mit 6 tabulek a ja chtel jen 3 kusy. Co s tim. Mam ho dat uz ted do DISPUTE STATUSU nebo mam pockat.

Jakub Žák
    Guest

Poučení pro příště – nereagovat na ty jejich nesmyslné zprávy a pokusy o podvod.

Radek Slavík
    Guest

Takze ste si zaplatil 3ks za normal cenu, a dalsi 3ks s drazsim postovnym?

Lukáš David
    Guest

Vždy pošle… Jen zkouší kam můžou zajít.

David Danceman Juřina
    Guest

Ne ja to stornoval kdyz poslal abych si doplatil postovny s tim, ze za vyssi cenu to rusim. Udelal jsem tedy objednavku druhou uz s tim postovnym. Nu a tu co jsem stornoval tak ji znovu aspon 5x obnovil a vysela v neodeslanych ne ve stornovanych. Takze me asi prijde 6 ks tabulek. Ho hold hodim za 10dni do dispute statusu.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password