Upozorňujeme, že některé zásilky z Číny, objednané v říjnu či listopadu, teprve putují kamiony z evropských letišť do České republiky (např. Belgie, Nizozemsko). Toto zpoždění není na straně České pošty. Česká pošta jakmile zásilky obdrží a zpracuje, je bude doručovat zákazníkům.
Upozorňujeme, že některé zásilky z Číny, objednané v říjnu či listopadu, teprve putují kamiony z evropských letišť do České republiky (např. Belgie, Nizozemsko). Toto zpoždění není…
PROSÍM POZOR!!!! Mě bylo dnes na poště řečeno toto. Balíky domů prý rozváží dopravce a ne pošta… A dopravci jde hlavně o to doručit balík do ruky. Bezcenné balíky z Číny ho nezajímají a vozí na lokální poštu a vy musíte jít samy na poštu a zeptat se jestli tam náhodou něco nemáte. Pošťáčka vám nedá ani upozornění v podobě lístku do schránky. …..,………….. Toto mi bylo řečeno. Prosím je to pravda? Nebo jen mám na poště líný krávy? Kdo určuje z jaké země jsou balíky cenné a jaké ne když neví co obsahují?
Na českém území se zastaví a minimálně 14 dnů se nikam neposune. V poštovních aplikacích které sledují celou trasu zásilky je to krásně vidět. Bohužel, Česká pošta se nikam neposunula, když pominu navýšení ceny, které u balíků je až 3x dražší nežli v sousedním Německu.