Upozornění – zásilky z Číny – 2018 – Česká pošta

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Upozornění – zásilky z Číny – 2018 – Česká pošta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Upozornění – zásilky z Číny

Upozorňujeme, že některé zásilky z Číny, objednané v říjnu či listopadu, teprve putují kamiony z evropských letišť do České republiky (např. Belgie, Nizozemsko). Toto zpoždění není na straně České pošty. Česká pošta jakmile zásilky obdrží a zpracuje, je bude doručovat zákazníkům.

Datum zveřejnění
    21.12.18

Upozornění – zásilky z Číny – 2018 – Česká pošta

Upozorňujeme, že některé zásilky z Číny, objednané v říjnu či listopadu, teprve putují kamiony z evropských letišť do České republiky (např. Belgie, Nizozemsko). Toto zpoždění není…

Jakub Kocáb
    Guest

A jen dodam ze to bude az po novem roce dnes jsem to zaslechl od nejm postaka

Tomáš Widle Vyvial
    Guest

Nechapu, jeden balicek mi lezi 10 dnu v Praze na poste…objednan 8.11. Jine balicky, objednane po tomto datu mi chodi v pohode. Skoro kazdy den

Zuzana Čertiščeva
    Guest

Kecy uz vic jak 2-3tydny lezi v praze tak kde jsou??

Jakub Kubanec Hdtv
    Guest

V tom už se ani prase nevyzná

Martin Blaha
    Guest

v prdeli leda, nechaj to ležet na celní poště …. 🙁

Veronika Krupová
    Guest

Nám už přišlo vše z 11.11…

Pavla Cimburková
    Guest

Já mám balíček od 6.12 v Praze😂

Michal Mondek
    Guest

nechápu proč česká pošta vydává nějaké vyjádření o zásilkách co ještě nejsou ani v česku

Jana Brodská
    Guest

PROSÍM POZOR!!!! Mě bylo dnes na poště řečeno toto. Balíky domů prý rozváží dopravce a ne pošta… A dopravci jde hlavně o to doručit balík do ruky. Bezcenné balíky z Číny ho nezajímají a vozí na lokální poštu a vy musíte jít samy na poštu a zeptat se jestli tam náhodou něco nemáte. Pošťáčka vám nedá ani upozornění v podobě lístku do schránky. …..,………….. Toto mi bylo řečeno. Prosím je to pravda? Nebo jen mám na poště líný krávy? Kdo určuje z jaké země jsou balíky cenné a jaké ne když neví co obsahují?

Zuzana Libor Stasicovi
    Guest

balik z 11.11. lezi v praze uz od 13.12 😉 zbytek zbytek pred timto datem chodil do 3 tydnu.

Karcatka Karcatka
    Guest

Já jsem měla balíček 4 dní na poště Pošťácká mi nenechala ani papír.Kdybych se nepodívala na sledování zásilek tak o tom nevím.

Šárka Hradilová
    Guest

Tak můj balík z 11.11 se válel týden v Olomouci na poště, zadne oznameni, kdybych nesledovala tracking, pošlou to z5

Řehák Lukáš
    Guest

Po příjezdu do ČR se začnou záhadně ztrácet 😀

Václav Kůžel
    Guest

Na českém území se zastaví a minimálně 14 dnů se nikam neposune. V poštovních aplikacích které sledují celou trasu zásilky je to krásně vidět. Bohužel, Česká pošta se nikam neposunula, když pominu navýšení ceny, které u balíků je až 3x dražší nežli v sousedním Německu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password