Upozornění – zásilky z Číny – 2018 – Česká pošta

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Upozornění – zásilky z Číny – 2018 – Česká pošta

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Jaroslava Málková
    Guest

Ja si objednala 7.11 a mela ulozeny balik od 16.12 v Praze.a kazdy den volala na depo u nas v Breclave jestli uz prisel.dnes 21.12 kdyz jsem odpoledne volala mi rekli ze dorazil knim ale rozesilat uz nebudou az po vanocich ale kdyz si pro nej dojedu vydaji mi ho!takze uz ho mam doma.a klid v dusi na vanoce.drzim palce ostatnim

Jan Šikýř
    Guest

To sou ty kamiony se smerovackou 12000? 🤔

Šárka Malinová
    Guest

Veronika Honková

Šárka Malinová
    Guest

😱

Karel Mařík
    Guest

Ja mam stejny problem a podle mailu z posty ani nevi kde ty baliky jsou….🤔🤔🤔

Pavel Janda
    Guest

Ta pošta si snad dělá srandu, píšou že přes týden je to z výstupu z vymenovaci pošty, a dnes vidím ve sledování že to poslali zpět do země původu. Fakt úžasná pošta

Tomáš Widle Vyvial
    Guest

Tak ja jsem velmi spokojen. Vcera jsem zjistil, ze balik frcel z Ostravy smerem ke mne. Volal jsem na postu do Basky. Tam nebyl, ale….. moc moc ochotna pani mi zjistila, kde presne je…dokonce mi zjistila u tel. cislo a zaviraci dobu. Rano jsem volal do depa ve Frydku-Mistku a…..velmi mila a ochotna pani zvedla telefon, valicek nasla v seznamu, navic rikala, ze suce maji do 10 hod, ale kvuli cinskym balickum tam bude do 12 hod. Dojel jsem v 10.15hod. Pani s usmevem, balicek nachystany na stole….ja zasnu, nad timto prijemnym chovanim…za me, obe posty, velmi dobre…

Georgo Machacek
    Guest

doporucil bych vsem kritikum at se seberou a jdou makat na postu,aspon na brigadu

Georgo Machacek
    Guest

je to kazdy rok to same.kdyz vim ze ma posta pred vanoci makacku tak si to obednam drive,abych to do vanoc mel.pokud tak neucinim,nemam si na co stezovat

Pavel Janda
    Guest

To je Teda zase odpověď, to si nemůžu nic objednat v prosinci? Já nepotřeboval aby to přišlo do vánoc. Byl bych ale rád kdyby se to pošta alespoň pokusila doručit a ne že to pošlu zpět do Číny.

Georgo Machacek
    Guest

ano to je odpoved na to ze cesi neumi nic jineho nez si stezovat a nadavat.tak si to neobjenavejte z ciny ale z cech a mate po problemu 🙂

Petr DJ-Polly Poláček
    Guest

Já objednal 30.11 tři velké balíky z Ali.. Dva dorazili 14.12 UPS – kou až domů. Řidič volal 30min při příjezdem. Jeden balík ještě putuje. Tak jsem zvědav kdy dorazí.

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password