US $0.12 86% OFF|100pcs Rare Strawberry Kiwi Organic Sweet Fruit plantas Of…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $0.12 86% OFF|100pcs Rare Strawberry Kiwi Organic Sweet Fruit plantas Of…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

US $0.11 87%OFF | 100pcs Rare Strawberry Kiwi Organic Sweet Fruit plantas Of Perennial Garden Fruit Bonsai Strawberry Home Garden Decoration
    https://s.click.aliexpress.com/e/c8SZdP3

Dobrý vtip To mě opravdu zaujalo. Tenkrát mi náhodou vyrostla ze semínka pouštní růže,ale nevydržela. Vám něco roste?

US $0.12 86% OFF|100pcs Rare Strawberry Kiwi Organic Sweet Fruit plantas Of Perennial Garden Fruit Bonsai Strawberry Home Garden Decoration-in Bonsai from Home & Garden on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Věrka Szotkowská
    Guest

Z botanického a genetického hlediska nemožné 🙂 jahoda je nažka, kiwi bobule…

Jeníček Matula
    Guest

Mičurin by puknul závistí a v hrobě se obrací..

Michal Ic Lupečka
    Guest

tohle je specialita číny … objednáte jakoukoliv rostlinu, přijdou vám semínka, udělíte kladné hodnocení a to že z toho vyroste za půl roku jakýsi plevel od cesty už je jedno, platba i hodnocení už jsou doma.

Jana Agata
    Guest

.

Roman Konvička
    Guest

Je dostatek hloupých lidi co to objedná nebo to zdili

Pavel Toth
    Guest

Lidská blbost nezná hranice.

Michal Masařík
    Guest

Todle je blbost no 😀 ale pouštní růže z Číny zatím rostou dobře 🙂 vyrostlo mi jich 9/10 – jedna mi uschla 😀

Natka Pokorná
    Guest

Já mám dragonfruit a jiné kytky a rostou

Eliška Vránová
    Guest

Nám roste vše 🙂 jen občas se stane že roste něco jiného než sme objednali ale roste 😀

Michal Bono Bonn Mlčoch
    Guest

Mini lotosy rostou perfektně

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password