US $0.52 62%OFF | 10PCS/Pack(1PCS=4L Water)Car Solid Wiper Fine Seminoma Wiper…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $0.52 62%OFF | 10PCS/Pack(1PCS=4L Water)Car Solid Wiper Fine Seminoma Wiper…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Máte zkušenosti s touto tabletou do ostřikovačů?
    Má celkem dost prodejů a slušný hodnocení i feedbacky, ale jestli to třeba časem nezanese trysky, hadičky…?

US $0.52 62%OFF | 10PCS/Pack(1PCS=4L Water)Car Solid Wiper Fine Seminoma Wiper Auto Window Cleaning Car Windshield Glass Cleaner Car Accessories

Jan Pěnička
    Guest

Používám cca 3měsíce a jak v autě tak na okna v domácnosti docela super,nyní jsem přiobjednal dalších 20 kusů😉

Jiří Pitek
    Guest

Tohle me taky zajima.

Peter Hrdý
    Guest

tableta a cista voda ?

Štefan Senderák
    Guest

.

Martin Dvořák
    Guest

.

Martin Březina
    Guest

Kup te normální kapalinu.. Funguje lip a ni riziko zastání trysky…

Luděk Šenk
    Guest

a jak je to z mrazem? prece jen normalni kapalina v zime nezamrzne…a co gumicky? nezere je to? nerozpadnou se mi pak po celym aute hadičky? radsi koupim za 59,- baleni normlani vody 😉

Danny Vejmělek
    Guest

Kup to je to v pohodě . Jen to dávám do destilky a na zimu si to naredim s nemrznoucí směsí.

Verča Punkee
    Guest

Mam to doma. Jeste nebyla odvaha to zkusit 😂

Jan Polák
    Guest

Mě to ucpalo trysky

Martin Mates Orság
    Guest

Za mě super. Jen tedy pro jistotu to rozpouštím do petky. Ještě se nestalo, že by se to špatně rozpustilo.

Jiří Májek
    Guest

Stačí voda a trocha úplně obyčejné okeny. Používám 15 let a aspoň je jistota že hadičky nestyří. Mám strach tam nalít normální kapalinu protože vím co mi to udělalo s předešlým autem, natoč tyhle tablety z ali 🙂 Záleží na tom jak moc si svýho auta ceníte.

Petr Bendl
    Guest

Používám to 3tí rok a v pohodě.

Norbert Bašnár
    Guest

Za mne supr. Vůně pěkná, čistěj dobře. 👍 Do 5l dávám 2 inak píšou myslím jednu na 4l.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password