Mate někdo prosim toto sklicko na mobilu?Nezhorsi to kvalitu fotek?US $0.96 6% Off | Camera safety lens protective glass on the for huawei p30 pro lite p 30 30pro 30lite light life huavie huawey tempered glas film
Mám na pocophone f1 a nezhorší. Jakoby tam nebolo. V ničom a nijak to nepoznáš. Samozrejme je nutno perfektne vyčistiť foťák a potom lepiť. Proste na čisto ako sklo na displej. Je to supr. Jo a manželka ho má na Redmi 6ke…taky všetko v pohode
Zhorší. Poznáš to hlavně v protisvětle, kdy to začne házet odlesky. Ono ty foťáky jsou celkově hrozně blbě řešený. Je ale lepší to tam mít, byť to bohužel zhorší fotky.
Mám to na Samsung Note8 a v pohodě. Pokud se poškrábe tak vyměním. Žádný problém. Občas mám v kapse dost agresivní a ostrý “prach” a šoupani v monterkach i obal to sklo neochrání.
První sklíčko bylo jakési to úplně nejlevnější. Bylo to super ale zjistil jsem ze když svítí LED tam mi to udělá hlavně v noci viditelný modrý závoj v obraze. Druhé dražší už OK.
Škoda že jsem to sklíčko neměl na Note4. Teď tam nám škrábance těsně na hraně kamery. Byt to jen o kousek vedle už je to v obraze.