US $0.96 6% Off | Camera safety lens protective glass on the for huawei p30 pro…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $0.96 6% Off | Camera safety lens protective glass on the for huawei p30 pro…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Mate někdo prosim toto sklicko na mobilu?Nezhorsi to kvalitu fotek?US $0.96 6% Off | Camera safety lens protective glass on the for huawei p30 pro lite p 30 30pro 30lite light life huavie huawey tempered glas film

US $0.96 6% Off | Camera safety lens protective glass on the for huawei p30 pro lite p 30 30pro 30lite light life huavie huawey tempered glas film

Lidů Wimmerová
    Guest

Už ho mám doma ale bojím se ho nalepit 😀

Jarek Littner
    Guest

Manželka ho má na Nova 3 (vystouplé čočky) a absolutně žádná změna. Na kvalitu fotek nemá žádný vliv

Marek Šuška
    Guest

Taky ho mám na nova 3 a pohoda.. 🙂

Kača Barteczková
    Guest

Mám na p20 lite a nevím o něm 👍 jsem se teď musela přesvědčit, že jsem ho tam tehda fakt nalepila 😁😁

Michaela Nevrlková
    Guest

Řešil někdo výměnu originálního sklíčka, prosím? Prasklo, než jsem zjistila, že nějaký takový kryt existuje 🤦‍♀️

Le Andre
    Guest

Když je v krytu, tak se neposkrabe ne? Spíš se poskrabe tohle a fotky budou hnusny

Jana Jánská
    Guest

Mám ho má p20 pro a nevidím žádnou změnu 🙂

Petr Štěpánek
    Guest

Xiaomi Redmi Note 5 a sklíčko jsem sundal. Nedosedalo dobře a světlo blesku se přenášelo nad čočky a na fotkách dělalo jakoby bílou mlhu.

Jan Ča
    Guest

Super,dekuji moc.Objednam a vyzkousim😊

Norbert Bašnár
    Guest

Mám na pocophone f1 a nezhorší. Jakoby tam nebolo. V ničom a nijak to nepoznáš. Samozrejme je nutno perfektne vyčistiť foťák a potom lepiť. Proste na čisto ako sklo na displej. Je to supr. Jo a manželka ho má na Redmi 6ke…taky všetko v pohode

Ondřej Juráš
    Guest

Mám na P20Pro

Jiří Májek
    Guest

Zhorší. Poznáš to hlavně v protisvětle, kdy to začne házet odlesky. Ono ty foťáky jsou celkově hrozně blbě řešený. Je ale lepší to tam mít, byť to bohužel zhorší fotky.

Jan Ča
    Guest

Ja to tam nalepim a uvidim,sama jsem na to zvedava😄

Pavel Kempný
    Guest

Mám to na Samsung Note8 a v pohodě. Pokud se poškrábe tak vyměním. Žádný problém. Občas mám v kapse dost agresivní a ostrý “prach” a šoupani v monterkach i obal to sklo neochrání.

První sklíčko bylo jakési to úplně nejlevnější. Bylo to super ale zjistil jsem ze když svítí LED tam mi to udělá hlavně v noci viditelný modrý závoj v obraze. Druhé dražší už OK.

Škoda že jsem to sklíčko neměl na Note4. Teď tam nám škrábance těsně na hraně kamery. Byt to jen o kousek vedle už je to v obraze.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password