US $1.28 24% OFF|4pcs=2bags Disposable Absorbing Underarm Sweat Guard Pads…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $1.28 24% OFF|4pcs=2bags Disposable Absorbing Underarm Sweat Guard Pads…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive
    Lenka Ellingerová
    Guest

📌

Lucie Kučerová
    Guest

Kupte antiperspirant Driclor a mate po problemu..

Kami Ručka
    Guest

Ano Driclor 🙂

Eff Slavíková
    Guest

Něco podobného se dá koupit i v DM drogerii(84,90/14ks). Kupovali si to převážně chlapi nejvíc do košilí. Funguje, ale mi by asi vadilo 😀

Pavlína Blahová
    Guest

někde jsem viděla, jako vychytávku, že je dobré nalepit na tričko zevnitř intimku 🙂

Petra Vavřičková
    Guest

nepotřebuji vědět jakou značku antiperspirantu mám používat ale zda má někdo zkušenost!!!!!

Michaela Borková
    Guest

Já nedávno četla, že se to rychle odlepuje, stačí prý lehké navlhnutí. Paní psala, že se jí to takto odlepilo a vypadlo v kanceláři na zem a trapas jak hrom byl na světě 😁😁

Lenka Malá
    Guest
    Adam Dvořák
    Guest

Jen pripominia antirespiranty mohou zpusobovat onkologicke onemocneni lymfatickeho systemu. Duvod ( slozeni a umisteni)

Andy Nováková
    Guest

Tyhle přímo ne, já kupovala ty na nastříhaní a super. Akorát to odlepování je mazec, drží to jak sviňa a mám to skoro i s depilací 😂 Takže nepadá a neodlepuje se.
    CZK 41.08 36%OFF | 1Roll/20PCS Disposable Armpit Sweat Pads Absorbing Underarm Antiperspirant Keep Dry Sticker Prevent Deodorant Wholesale TSLM2
    https://s.click.aliexpress.com/e/cZE83gyh

Vlaďka Bavlnková
    Guest

Já mám přesně tyto, a jsou super, ještě se mě teda nestalo že by se odlepil

Martin Fork
    Guest

Jsou to vyhozené peníze. Lepší je se nepotit… 😀

Mirek Blinka
    Guest

Pořádně se denně umýt!

Móňa Homolková
    Guest

Kupovala jsem, a je to tak 50:50.. na některých tričkách to ne a ne držet 🤔 ale pokud se správně nalepí a drží , tak je to super, žádné fleky v podpaží. Ale taky to trošku “šustí” 😊 i tak poridim znova, do nektereho obleceni je to prostě nezbytné. Nevím jak ostatní, ale já se “potim” i když mi není vedro,např při stresu, nervozitě.. A ano, deodorant a antiperspirant používám denně, ale tohle je prostě pojistka 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password