Asi jsem teda neobjevil Ameriku, ale musím se podělit. Sehnat v krámu i na Ali sklo nebo kvalitnější fólii na mobil se zahnutým displejem je nemožný. Tak jsem testnul Hydrogel… A musím jen doporučit. Vůbec není znát, že na displeji něco je, doléhá "až za roh" a dotyk dokonce lepší, než se sklem / fólií. Jen pozor při aplikaci. Např.: US $1.77 10%OFF | Hydrogel Film For Samsung Galaxy S8 Plus S9 S9 Plus Soft Full Cover TPU Nano Explosion-proof Screen Protector (Not Glass)
hydrogel je dobrej,ale prednost davam sklu. Vim z vlastni zkusenosti ze skla z ali ktere jsou zaoblene a maji na sobe ,,oboustranou pasku,, jsou na nic. Ale od doby co jsem nekde nasel na Youtube ze se daji skla podlepit specialnim lepidlem,tak nedelam nic jinyho nez tento zpusob. Pokud mate treba s10+ tak existuje i sklo aby fungovala 100% otisk prstu. Ale hydrogel ma dobry vlastnosti co se tyce poskrabani no
Max spokojenost ochrání jak předek tak ze zadu
US $0.70 6%OFF | 360 Full Body Front Soft TPU Silicone Case Cover For Samsung Galaxy S6 S7 S8 S9 Edge Plus A3 A5 A7 J3 J5 J7 2017 A8 2018 Note 8 https://s.click.aliexpress.com/e/bSYQ06Nw