US $11.99 |Leanonus Waterproof Cover for HUAWEI P20 Lite Dustproof Case Full…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $11.99 |Leanonus Waterproof Cover for HUAWEI P20 Lite Dustproof Case Full…

• This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 7 years ago by Anonymous.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

[RECENZE*TIP] Pokukoval jsem na vodotěsný obal pro Huawei P20 Lite z Číny.

Obal konečně dorazil a měl jsem možnost jej vyzkoušet. První testování bylo bezpečné, nacpal jsem do něj papírové kapesníky, které dobře sají vodu, strčil jej do kýble s vodou (cca 30 cm výška hladiny) a nechal jej tam celou noc. Ráno jsem obal vytáhl, otřel dosucha a otevřel, abych eliminoval, možnost vniknutí zbytků vody při otevírání. Žádná část papírových kapesníků nejevila známky, že by nasály vodu!

Tak jsem to prubnul podruhé, když jsme byli v termálech a tentokrát s mobilem. Vše v pohodě.
    Díky uzavřené konstrukci je zvuk samozřejmě o ničem, ale jinak obraz v pohodě. Ovládání dotykem taky. A světe div se, fungovalo i odemykání otiskem (zkoušeno na suchu, nikoliv ve vodě, nenapadlo mně to v ní zkusit) včetně posouvání fotek prstem, a to i přesto, že i dotyk je chráněn plastovým filmem.

Takže za mně spokojenost! Doporučuji ke koupi!

US $11.99 |Leanonus Waterproof Cover for HUAWEI P20 Lite Dustproof Case Full Coverage Case for Huawei P20 Lite Nova 3e Outdoor Sports Case-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password