US $137.21 23% OFF|2019 vestidos De noiva Beautiful Sheer Sleeve Wedding Dress…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $137.21 23% OFF|2019 vestidos De noiva Beautiful Sheer Sleeve Wedding Dress…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Author
    Martina Hubáčková
    Guest

Nádhera 😉

Hadrava Lucie
    Guest

Krásné, zajímavé a sluší 😊

Barbora Pokorná
    Guest

Me prijdou o dost vetsi, a rukavy siroke. Jinak jsou hezke

Žaneta Irová
    Guest

Jsou krásný…..

Miroslava Šomanová
    Guest

Jsou krásné,až budete mít spodnici tak to bude vypadat jinak krásněji.rukavky si určitě nechte s užit.bez závoje.jemnou čelenku- korunku.

Lenka Mikulová
    Guest

Můžu se jen zeptat, proč si kazíte fotku kytkou ,když hned vedle máte profilovou ?

Zdenka Gottliebová
    Guest

Budete nádherná nevěsta. Přeji Vám krásný pohádkový život, jako tyto pohádkové šaty. Když jsem se vdavala v roce 1996 já, byly v módě takové ty nadychane obrovské rukávy…..jaký šok pro moji maminku, když jsem si vybrala šaty co měly odhalena ramena! 😱😂

Jarka Budínová
    Guest

nádherné (y) budete krásná nevěsta
    ještě mi vrtá hlavou – třeba bude mít někdo i detailnější nápad – co krátké rukávky? Po ty kamínky na ramenou…
    PS: mě tam ten závoj teda vůbec nevadí

Vendulka Pličaničová
    Guest

Každá nevěsta je krásná🥂

Miška Mišulina
    Guest

Nádhera. Akorát by mě zajímalo jak to vypadá zezadu ještě

Petra Vašíčková
    Guest

Pěkné, já bych zase ráda viděla vnitřek, švy a tak. Má živůtek kostice? Ony ty šaty, co by šila opravdová krejčí, by asi měly živůtek s pořádnými kosticemi, aby nebylo třeba brát podprsenku. Jinak opravdu zjev z vnějšku příjemně překvapil. Děkuji za foto.

Drahomíra Svatková
    Guest

Budete krasna nevesta, uzijte si ten jedinecny den 😍

Miroslava Svatoňová
    Guest

Jsou krásné, budete krásná nevěsta

Tereza Gutwaldová
    Guest

Napadlo mě na vnitřní straně v pase na několika místech našít šňůrku a zevnitř si šaty trochu stáhnout. Jinak mě nic nenapadá. Ale myslím že jsou skvělé i tak. Moc vám sluší 😘

Lucka Cupalova
    Guest

Jsou krásné ,já bych dala úplně pryč ty rukávy ty sou ne moc pěkné ,a ve předu bych řekla švadleně aby vám udělala zůžení aby vám to vytvarovalo zžeské křivky a udělat vypodložení v oblasti prsou .Ale jinak vám velice sluší a tu spodničku určo .

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password