Budete nádherná nevěsta. Přeji Vám krásný pohádkový život, jako tyto pohádkové šaty. Když jsem se vdavala v roce 1996 já, byly v módě takové ty nadychane obrovské rukávy…..jaký šok pro moji maminku, když jsem si vybrala šaty co měly odhalena ramena! 😱😂
nádherné (y) budete krásná nevěsta
ještě mi vrtá hlavou – třeba bude mít někdo i detailnější nápad – co krátké rukávky? Po ty kamínky na ramenou…
PS: mě tam ten závoj teda vůbec nevadí
Pěkné, já bych zase ráda viděla vnitřek, švy a tak. Má živůtek kostice? Ony ty šaty, co by šila opravdová krejčí, by asi měly živůtek s pořádnými kosticemi, aby nebylo třeba brát podprsenku. Jinak opravdu zjev z vnějšku příjemně překvapil. Děkuji za foto.
Napadlo mě na vnitřní straně v pase na několika místech našít šňůrku a zevnitř si šaty trochu stáhnout. Jinak mě nic nenapadá. Ale myslím že jsou skvělé i tak. Moc vám sluší 😘
Jsou krásné ,já bych dala úplně pryč ty rukávy ty sou ne moc pěkné ,a ve předu bych řekla švadleně aby vám udělala zůžení aby vám to vytvarovalo zžeské křivky a udělat vypodložení v oblasti prsou .Ale jinak vám velice sluší a tu spodničku určo .