US $15.79 33% OFF|Thailand Counterpain Gold PLUS Analgesic Balm Pain Relief Gel…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $15.79 33% OFF|Thailand Counterpain Gold PLUS Analgesic Balm Pain Relief Gel…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Pratele mam dotaz. Projde toto celnici ? Tedko myslim co se slozeni tyce. Nema nekdo zkusenost ? Diky za info.

Thailand Counterpain Gold PLUS Analgesic Balm Pain Relief Gel 50g Muscle Pain Muscular Aches Rheumatoid Arthritis Massageador

US $15.79 33% OFF|Thailand Counterpain Gold PLUS Analgesic Balm Pain Relief Gel 50g Muscle Pain Muscular Aches Rheumatoid Arthritis Massageador-in Massage & Relaxation from Beauty & Health on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Iva Jansová
    Guest

Je to o náhodě. Zkuste to. Mě přišel parfém, tak snad to projde. Riskněte to. Když mi pak napíšete do sz jestli to fakt pomáhá víc než to co se dá sehnat u nás v lékárně budu ráda:)

Petr Pavel
    Guest

Koukal jsem ,že je jich více druhů a rozdílné ceny. Jaké doporučujete?

Alena Andělová
    Guest

50 g za 15 usd? To je dost drahy krem, asi je lepsi nez fastum gely apod…podle me s kremem nebude problem, me prisel nekolikrat na nohy, paty atd.

Tomáš Vůčka
    Guest

Jak jsem psal, tento mi doporucila znama, ktera ma problemy s kyclema, vyzkousela toho uz hodne a tento si chvali, ze ji jedinej pomaha. Ty ostatni druhy nevim, jaky je v tom rozdil.

Babička Jirmanová
    Guest

Je to perfektní mast,já ji používala před operací kyčlí,kdy jsem měla silné bolesti.musí se pečlivé vetřít a funguje,nic srovnatelného u nás jsem nenašla.mne ji vozila kamarádka z Řecka. Údajné se nechá sehnat na požádání i v lékárné nebo objednat na inter, ale tu zkušenost nemám.

Jiří Májek
    Guest

Ano, projde bez problémů. Pravidelně kupuji tento a i ten červený. Kupuji i Muai Tai krém, ten je ještěmnohem silnější. Akorát to beru z Ebay, ale to je asi jedno.

Milan Petik
    Guest

krém s Číny?Pak se nedivím ten nárust rakovin.

Jiří Májek
    Guest

Úplně nejlepší je tenhle.Nebudu hledat nízkou cenu, ale dá se koupit 100 gr za cca 120 kč. Na klouby, namoženiny, otoky, artrózu.atd. Otec má problém s ramenem, vyzkoušel všechny možný Votareny a předražený mastě a nic nezabralo. Tuhle bere už několik let a je jediná co pomáhá. https://www.ebay.com/itm/100g-Namman-Muay-Thai-Boxing-Analgesic-Balm-Creme-Relieve-Pain-Ache-M173/153221118126?hash=item23acb0b8ae:g:FtYAAOSwJ-pa-uhq:rk:9:pf:0

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password