US $15.96 52%OFF | Electric Toothbrush Sonic Wave Rechargeable Top Quality Smart…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $15.96 52%OFF | Electric Toothbrush Sonic Wave Rechargeable Top Quality Smart…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Máte zkušenosti se sonickým kartáčkem? Hodně kupujících a celkem dobré hodnocení na tomto odkazu. Ale spíš by mě zajímala efektivita výrobku
    US $15.96 52%OFF | Electric Toothbrush Sonic Wave Rechargeable Top Quality Smart Chip Toothbrush Head Replaceable Whitening Healthy Best Gift !

US $15.96 52%OFF | Electric Toothbrush Sonic Wave Rechargeable Top Quality Smart Chip Toothbrush Head Replaceable Whitening Healthy Best Gift !

Dagmar Chládková
    Guest

Jojo, je perfektní.. velmi dlouhá životnost baterky na nabití, programy super.. jako fakt dobrej 😊

Eliška Frydrychová
    Guest

Myslím, že mám přesně tenhle a i tak cena byla hodně podobná. Jsem naprosto spokojená, mám ho dva měsíce a ještě se nevybil 🙂

Jiří Doležal
    Guest

Taky jsem ho před rokem koupil. Používáme ho celá rodina, každý se svým kartáčkem a naprostá spokojenost. I kartáčky k němu jsou za dobrou cenu a navíc mají i dobrou životnost. Můžu ho jen doporučit.

Patrik Zycha
    Guest

Je dobrej mám ho dva měsíce a nestezuju si čistí dobře a je tam hodně programu čištění

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password