US $16.96 47% OFF|500g Pure Honeycomb Chewing on Honey Farm Makes Real Honeycomb…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $16.96 47% OFF|500g Pure Honeycomb Chewing on Honey Farm Makes Real Honeycomb…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Vyzkoušíte někdo? ?
    US $16.64 48%OFF | 500g Pure Honeycomb Chewing on Honey Farm Makes Real Honeycomb Honey Natural Bee Hives Nutrition and Health Women Food Dessert

US $16.96 47% OFF|500g Pure Honeycomb Chewing on Honey Farm Makes Real Honeycomb Honey Natural Bee Hives Nutrition and Health Women Food Dessert-in Bee Hives from Home & Garden on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Prasliczka Roman
    Guest

V životě jsem se tak dobře nevysral jak po tomhle

Martina Kaktus Holá
    Guest

To je tak těžké jít za českým včelařem, a domluvit si plástev?… Bože můj… dovážené..bych se toho ani nedotkla .

Radovan Husička
    Guest

Potraviny a léky z Číny 🤮🤮🤮

Simona Marchlíková
    Guest

😲

Pavel Eschler
    Guest

1) 0,5kg za 400kč? Drahé
    2) Člověk nemůže vědět, kde včely lítaly, tzn. čím vším bude med kontaminovaný, a to mi věřte, že to bude rodeo, jelikož zakázané látky u nás před 50ti lety se v číně vesele stále používají.
    3) Proč importovat tyto kejdy, když má u nás včelařství takový věhlas?

Tomáš Harmáček
    Guest

Když už med z číny tak Nepálský pravý halucinogení 😀
    http://themadhoney.com/honey/

Zdenek Neumayer
    Guest

To si dávám každé jaro z vlastních včelstev. A luxus.dokonce to i nabízí restaurace ale za pálku

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password