US $193.55 21% OFF|Original Unlocked Samsung Galaxy S7 4GB RAM 32GB ROM Android…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $193.55 21% OFF|Original Unlocked Samsung Galaxy S7 4GB RAM 32GB ROM Android…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Má někdo nějakou zkušenost. Dorazí to? Nebude to nějaký “fake”? Bude to mít nastavení pro evropu? Budu rád za jakékoliv postřehy. Předem děkuji.

US $193.55 21% OFF|Original Unlocked Samsung Galaxy S7 4GB RAM 32GB ROM Android Smartphone 5.1” 12MP Quad Core NFC 4G LTE Cellphone s7 G930V G930A-in Mobile Phones from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Petr Evička Horní
    Guest

Robin- trapné, někdo potřebuje poradit aby neprohloupil a hned se někdo trapný ozve. Každý nemá 6tis. na mobil…

Petr Evička Horní
    Guest

Já bych řekl, že to fake nebude, s alli mám dobré zkušenosti. Jen se bojím, aby tel nebyl jen v angličtině nebo v čínštině, pořádně přečíst celý popis… Mě osobně by angličtina nevadila…

Jan Pechan
    Guest

Není to pro mne. Byť jsem to té osobě rozmlouval i tak po mě chtěl, abych se zde zeptal. Budu rád za každé seriózní odpovědi pi….c jako je Robin Hack nepotřebuji a nerozhodí mě.!

Radin Kolář
    Guest

Tak je to Samsung jestli origo nebo fake je jedno, tak jako tak je to na *****😁

Stanislav Chudáček
    Guest

Určitě toto nedoporučuji https://www.youtube.com/watch?v=tlH4i-dqvuw

Jenda Třináctý
    Guest

Na ty pubertaky co hani samsung se vykasli, ale…nebral bych kvuli mozne nekompatibilite s cz lte a mozne blokaci simek…930a bude asi pro at&t a 930v pro verizon…zrejme pro us trh… Navic clo a dph…vysoke riziko

Jenda Třináctý
    Guest

Jo a jeste stav zbozi refurbished…bacha na to

Bzuk Obecný
    Guest

Pokud to bude fake, tak to můžou zabavit celníci a budeš bez mobilu a bez peněz.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password