US $2.59 35% OFF|Comfortable Baby Stroller Pad Four Seasons General Soft Seat…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $2.59 35% OFF|Comfortable Baby Stroller Pad Four Seasons General Soft Seat…

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Prosím vás, máte někdo zkušenost s tymto podsedákem do kočárku? Píšou, že je to 100% bavlna, ale je to “zdravotně nezávadné”, když to stojí jen 3 dolary a tady to stojí cca 500 Kč?

US $2.59 35% OFF|Comfortable Baby Stroller Pad Four Seasons General Soft Seat Cushion Mat For Baby Stroller Children -in Strollers Accessories from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Petr Malaťák
    Guest

Určitě je. Kdyby moji rodiče řešili nezávadnost, tak dnes asi neexistuji já ani spousta dalších lidi😂

Zdenka Moukova
    Guest

Ja mela fialovou a bavlna to tedy nebyla.. Bylo to z 80% gumové .. A vyšla na cca 70,-

Michaela Krejčí
    Guest

Máme šedou v jídelní zidlicce.je to polyester.

Verů Sofinka Tomková
    Guest

Bavlněná není, je to spíše jako “pěnová podložka” taky ji mám a je to úplně ta samá co prodávají tady za 500,- (jako většina e-shopu v Čechách) takže bude “stejně závadná” jako ta z českých e-shopu, jen ji asi 6x přeplatíte. 😉

Taurus Hanka Taurus
    Guest

Pokud na tom nebude dite sedet nahe, bych se toho nebala… 🙂

Zdenka Moukova
    Guest

Hodně sem četla ze se dítě v létě na tom moc potí, takže spise chladnější období..

Lenka Škabradová
    Guest

no já právě myslela na léto, když budou něco v kočárku jíst, tak aby ho neušpinily…

Zdenka Moukova
    Guest

Zdenka Moukova
    Guest

Mozna zblizka vidíte lépe material

Jaroslava Zachová
    Guest

Mám jí taky, kupovala jsem jí na léto dvojčatům. Potili se na tom podstatě méně než v kočárku bez ničeho, ale bavlna to fakt nebyla. Nějaký možná slabý molitan a na tom slabonký umělý potah, ale tu funkci splnil. Kočárek se uchránil před většinou jídla 😉

Sylvie Šromová
    Guest

Není spatny ale mě pořád sjížděl malýmu za zadicky

Otylka Knedlik
    Guest

Klouzal a po vyprani se rozpadl..

Lenka Škabradová
    Guest

OK, děkuji, moc mi to tedy nepřesvědčilo, našla jsem paní, co je šije za 259 Kč kus plus poštu, tak radši podpořím domácí šikulky…. Díky moc!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password