Rád bych kameru, ale tak moc ji nepotřebuji abych si koupil GoPro. Proto prosím mrkněte na kameru v odkazu a zkuste mi poradit, zda máte nějaké zkušenosti s použitelností. Že bude kvalita obrazu "špatná" mi až tak neva. Spíš mám strach z věcí co nejsou očividné.
Například: – nestandardní konektory – (ne)kompatibila karet – nějaké podivnosti typu max délka videa 3min …cokoliv
Ideálně kdyby někdo měl zkušenost s touhle, nebo jinou v podobné cenové relaci. Případně kdybyste mi mohli poradit na co si dát pozor. Nikdy jsem žádnou takovou kameru nevěděl a tak nevím na co se ptát
Nekupoval bych… koupil jsem Ultra HD 1080P Waterproof Action Camera 😀 (odkaz už nefunkční), a ještě k tomu zůstala na celnici 😀 a videa katastrofa. Stála 15 eur.
Pár kamer jsem na Ali kupoval a všechny byly zatím přesně dle popisu. Tahle nevypadá vůbec špatně, akorát jsem se nedočetl, kolik zvládá fps, ale pokud Vám nejde až tak o kvalitu obrazu, není to to nejdůležitější. USB by mělo být standardní a SD karta je také klasická do 64GB, což není moc na 4k videa, ale třeba má kamera dobou kompresi videa. Příslušenství bohaté a to přední tlačítko vypadá dost příjemně. Rozhodně bych ji za ty prachy zkusil.
Za tu cenu seženeš tak možná starou Nokii která bude v lepší kvalitě. Trošku si už připlat a kup na začátek aspoň toto CZK 1,376.24 40%OFF | International Version Yi Discovery Action Camera 4K 20fps 8MP 16MP WIFI 1080P 60fps Waterproof 150 Degrees Yi Sports Camera https://s.click.aliexpress.com/e/cPJauIh6