Ahoj, dotaz předpokládám že září a mění barvu jen ten první šedý model co háže ty odlesky. Ostatní asi se jen odrážejí a vytvářejí plastický dojem že? Taky by mě zajímalo za jakych podmínek to začne zářit např. když ho osvítí reflektor auta? Chceme koupit neteři i jako reflexní bezpečnostní prvek. Děkuji
US $22.57 41%OFF | Badenroo Brand Luminous Backpack Women Geometric Backpack For Teenage Girl Plaid Sequin Holographic Diamond Noctilucent Backpack
Je to tak – Vámi popisovaný efekt má jen ten prostřední a to za podminek, ze je osvícen sluníčkem a nebo bleskem fotoaparátu, ve tmě autem atp. Ale bezva je prave ta hra barviček pod slunečními paprsky, ze mě doporučuji. Já mám tedy od značky Adidas, ale tento vypadá naprosto totožně, jen bez loga.
Já mám přesně tento batoh.Rozciluje mě to zavírání.Musi se vršek srolovat a pak zapnout.Holce bych koupila asi tvar klasickeho batohu…..taky se mi v něm špatně hledá
Mohu mit otazku na ty,ktwre tasku vlastni. Je barevna i pokud na ni sviti slunce? Nebo je klasicky cerna co seda a po umelem osvetleni( lampa,blesk,svetla auta) je barevna.