US $223.43 51% OFF|BYINTEK MOON BT96Plus Android Wifi Smart Video LED Projector…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $223.43 51% OFF|BYINTEK MOON BT96Plus Android Wifi Smart Video LED Projector…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Minulý týden jsem objednala projektor, a musím se s vámi podělit, teda pouze o zážitek.
    Přišel za 5 dnů že Španělska a je absolutně boží 😍.
    Promítat se dá v pohodě za šera, krásný barvy, kvalita obrazu.
    Měli jsme takovou žabku a tohle je dělo.
    BYINTEK MOON BT96Plus Android Wifi Smart Video LED Projector Proyector For Home Theater Full HD 1080P Support 4K Online Video
    http://s.aliexpress.com/eaArUjYZ?fromSns=Copy to Clipboard
    (from AliExpress Android)

US $223.43 51% OFF|BYINTEK MOON BT96Plus Android Wifi Smart Video LED Projector Proyector For Home Theater Full HD 1080P Support 4K Online Video-in LCD Projectors from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Miroslav Smyčka
    Guest

Jen pozor na to, že FullHD a 4K support neznamená, že má to rozlišení! Prostě takový signál akceptuje a zobrazí ho. Na displeji s rozlišením 1280×800. A světelný výkon 600lm? To taky není extra hitparáda, jaký jste měli projektor předtím, proboha?))
    Tím ale nechci kazit nikomu radost, někdo může být s tímto projektůrkem v pohodě spokojen , ale nečekejte zázraky

Dušan Tětek
    Guest

Tak podle parametrů hodně velká slabota.

Jaruš Miholová
    Guest

Takže to abych se šla voběsit do rybníka 😵

Josef Štědronský
    Guest

No já mam 2400 ANSI lumen a musí bejt fakt šero, aby se na to dalo koukat. Neumím si představit 4x slabší .

Ka John
    Guest

Kupoval jsem před 2 lety projektor novy u nás za 3,5k s 2000 lumeny. Teď bude levnější. Musím říct, že i 2000L je málo. Nedokážu si představit za tu cenu obraz z 600 🙁

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password