US $23.39 |2018 Global Version Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker Smart Bracelet…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $23.39 |2018 Global Version Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker Smart Bracelet…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive
    Nedoporučuji tohle prodejce. Před necelým rokem jsem tam koupil Xiaomi Mi Band 3. Oproti předchůdci má min voděodolnost do 20m a ve Vysokém Mýtě nevydržel bazén. Voda se dostala pod displey. Snažil jsem se vyreklamovat (mezinárodní záruka je 1 rok) a prodejce mi napsal, že záruka na náramek je jen 3 měsíce.

US $23.39 |2018 Global Version Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker Smart Bracelet 0.78

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Evička Kratochvílová
    Guest

Já jsem četla,že je záruka 6 měsíců.Musi se to poslat zpět.A kolik bude stát poštovné?

Miroslav Faltus
    Guest

Prodejce mi napsal, že na náramky má záruku 3 měsíce a na teléfony 6 měsíců.

Michal Plaček
    Guest

Máš ho koupit normálně z oficiálních českých stránek. Ja jsem naprosto spokojen ,plně vodotěsný vydržel more bazén naprosto v pohodě 😉 na tom se moc šetřit nevyplatí 👌

Miroslav Faltus
    Guest

Dneska jsem koupil Mi Band 4 z Mall.cz

Libor Sadovsky
    Guest

Miroslav dobrej cenovej mazec, ted byl Miband 4 na BG s kuponem za 645 korun.

Libor Sadovsky
    Guest
    Stanislav Chudáček
    Guest

Voděodolnost 20 m není ani na umývání rukou (a nevím, že by se taková uváděla – je 30,50,100,200,..). To “m” neznamená metry do kterých se můžete potopit. Výrobky od Xiaomi (mobily, náramky atd.) nejsou vodotěsné. Když na ně kápne voda, přežijí, větší déšť už je “zabije”. Aby se dalo s hodinkami plavat (ale raději neskákat, protože vzniká větší tlak…), musí být nejméně 100 m (10 ATM/BAR), 50 m (5 ATM/BAR) je tak na umývání rukou, max. se můžou krátkodobě povrchově ponořit… No a vše co má méně už do vody není, je to pouze voděodolné při postříkání… viz tabulka https://cs.wikipedia.org/wiki/Vodotěsnost#Tabulka_vodotěsnosti

Martin Sedlář
    Guest

Raději jsis měl koupit honor band 4 tam je zaručena vodeodolnost

Stanislav Chudáček
    Guest

Pokud to nemá WR100 (100M, 10ATM, 10BAR), tak by se s tím moc nekoupal.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password