Pozor manduca je pouze do cca 1roku dítěte a pak ji ani neprodáte, protože je to napodobenina.
Nechcete vyzkoušet stránku nosíme děti,nosíme děti-prodej. Dá se tam koupit rostoucí nosítko od 3mesíců do tří let kolem 1000,- a pak ho ještě prodáte za skoro stejnou cenu.
Nezlobte se na me, ale nositko bych diteti v zivote nekoupila … nevite jake to nositko potom bude, zaruku na to nemate a za znicene kycle miminka to opravdu nestoji 😕 vim, ze jsou tady drahe, ale take to ma svuj duvod …
Je nekolik recenzi a vetsina se shodne na tom ze je to v pohode akorat se nedoporucuje aby dite ty ,,neatestovane ,, veci zuzlalo tak si tam nechate usit ty pasky na slintani a je to v pohode a tech prezek je tolik ze kdyby nahodou jedna rupla urcite vam dite neslitne ihned na hlavu.
Jinak ja osobne bych taky nevolila manducu jsou lepsi a krasnejsi nositka co vam vydrzi dele ale jako stim ze je to kopie problem nemam a nemyslim si ze je pote neprodejna jak zde nekdo pise
Ja mam original a dcera se tam nevlezla uz v 9mes… Ma úzký zadovy panel. Original manduca se da koupit z druhe ruky aji do 1tis… Ale je opravdu na kratke nosici období od 4mes do 12mes 🙄🙄🙄
Také mám Manducu z Číny. Všechno drží a nic se nepáře, takže za nás spokojenost.
Zkoušela jsem do něj nedávno dát syna na záda v jeho dvou letech – 15kg a dobrý.
Ano mám manducu z aliexpressu a naprostá spokojenost, je to úplně totožné s originálem, vůbec v ničem se neliší, vše je pevné, nic se nepáře. Kupovala jsem za cca 500kc a u nás v Česku několikrát vyšší cena.. Za mě naprostá spokojenost a dobrý kup!!!