US $24.65 15% OFF|multi baby sling New Brand manduca organic cotton /Top Toddler…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $24.65 15% OFF|multi baby sling New Brand manduca organic cotton /Top Toddler…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo kupoval tuto Manducu? A jste spokojeni? Podle feedbacků je tam made in czech republic díky za zkušenosti

US $24.65 15% OFF|multi baby sling New Brand manduca organic cotton /Top Toddler wrap Rider baby backpack/high grade Baby suspenders-in Backpacks & Carriers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Marcela Klobásková
    Guest

Pozor manduca je pouze do cca 1roku dítěte a pak ji ani neprodáte, protože je to napodobenina.
    Nechcete vyzkoušet stránku nosíme děti,nosíme děti-prodej. Dá se tam koupit rostoucí nosítko od 3mesíců do tří let kolem 1000,- a pak ho ještě prodáte za skoro stejnou cenu.

Andrejka Kroutilová
    Guest

Nezlobte se na me, ale nositko bych diteti v zivote nekoupila … nevite jake to nositko potom bude, zaruku na to nemate a za znicene kycle miminka to opravdu nestoji 😕 vim, ze jsou tady drahe, ale take to ma svuj duvod …

Tereza Wildová
    Guest

že je na tomto nosítku made in czech republic musí mít ale nějaký důvod

Kristýna Reichsteinová
    Guest

Máte sz

Nikola Sunkovská
    Guest

Je nekolik recenzi a vetsina se shodne na tom ze je to v pohode akorat se nedoporucuje aby dite ty ,,neatestovane ,, veci zuzlalo tak si tam nechate usit ty pasky na slintani a je to v pohode a tech prezek je tolik ze kdyby nahodou jedna rupla urcite vam dite neslitne ihned na hlavu.

Nikola Sunkovská
    Guest

Jinak ja osobne bych taky nevolila manducu jsou lepsi a krasnejsi nositka co vam vydrzi dele ale jako stim ze je to kopie problem nemam a nemyslim si ze je pote neprodejna jak zde nekdo pise

Simona Kaňoková
    Guest

Tereza Wildová je neroznatelne od originálu jen pouze jiné švy na určitých místech jinak je pekna

Simona Kaňoková
    Guest

Mám jednu originál jedu fake

Klárka Indráková
    Guest

Ja mam original a dcera se tam nevlezla uz v 9mes… Ma úzký zadovy panel. Original manduca se da koupit z druhe ruky aji do 1tis… Ale je opravdu na kratke nosici období od 4mes do 12mes 🙄🙄🙄

Klára Moravcová
    Guest

Také mám Manducu z Číny. Všechno drží a nic se nepáře, takže za nás spokojenost.
    Zkoušela jsem do něj nedávno dát syna na záda v jeho dvou letech – 15kg a dobrý.

Alča Plateková
    Guest

Ano mám manducu z aliexpressu a naprostá spokojenost, je to úplně totožné s originálem, vůbec v ničem se neliší, vše je pevné, nic se nepáře. Kupovala jsem za cca 500kc a u nás v Česku několikrát vyšší cena.. Za mě naprostá spokojenost a dobrý kup!!!

Alča Plateková
    Guest

Odkaz: US $24.90 | Ergonomic manduca Baby Carrier sling Breathable baby kangaroo hipseat backpacks & carriers Multifunction backpack sling
    https://s.click.aliexpress.com/e/oFeW0go

Simona Kaňoková
    Guest

No není zase odkaz jako odkaz na to bacha

Simona Kaňoková
    Guest

Nekupujte vždy na Ali to co je nejlacnejsi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password