US $3.89 35% OFF|Outdoor Tactical Medical Bag Travel First Aid Kit…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $3.89 35% OFF|Outdoor Tactical Medical Bag Travel First Aid Kit…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

,,Lepší shořet,než použít lupu"
    Jan Palach
    Zdravím přátelé,
    V první řadě bych chtěl doporučit tuto lékárničku. Používám ji již půl roku a je naprosto skvělá, vše se vleze, jde uspořádat, nikde nepřekáží a je kvalitní. Jedna z nejlepších koupí.
    Poté mám otázku, má někdo zkušenosti s radiostanicí Baofeng? Doporučovali byste UV-5R , nebo 888S? Díky moc za odpovědi

CZK 85.55 36%OFF | Outdoor Tactical Medical Bag Travel First Aid Kit Multifunctional Waist Pack Camping Climbing Bag Emergency Case Survival Kit

US $3.89 35% OFF|Outdoor Tactical Medical Bag Travel First Aid Kit Multifunctional Waist Pack Camping Climbing Bag Emergency Case Survival Kit-in Emergency Kits from Security & Protection on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Ungern Von Sternberg
    Guest

Mam UV5r; akorat jsem objednaval 2 najednou a to mi chytli celnici. Funguji ok, akorat do te jedne nesly nahrat naprimo stanice, tak jsem to vyresil kopii z te prvni.

Tomáš Vincek
    Guest

5R je hodne top, sice už je to starsi zařízení ale za ty prachy 😀

Tomáš Valenta
    Guest

888s mám doma

Jakub Urban
    Guest

Uv5r kupovaná v akci za 22 dolarů. Spokojenost.

Jindra Kovařík
    Guest

Mám uv-82 což je vpodstatě stejné, jen má 2 PTT zvlášť pro obě frekvence. Asi po 3/4 roce závada na konektoru handsfree. Je jako by v trvale sepnutem stavu a nefunguje tím pádem reproduktor. Je to prý celkem běžné u baofengu. Naštěstí se to podařilo opravit. Pokud to máš pro komunikaci se známou protistanici, absence displeje nevadí, ale pokud budeš chtít jít na kopec, určitě s displejem.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password