,,Lepší shořet,než použít lupu" Jan Palach Zdravím přátelé, V první řadě bych chtěl doporučit tuto lékárničku. Používám ji již půl roku a je naprosto skvělá, vše se vleze, jde uspořádat, nikde nepřekáží a je kvalitní. Jedna z nejlepších koupí. Poté mám otázku, má někdo zkušenosti s radiostanicí Baofeng? Doporučovali byste UV-5R , nebo 888S? Díky moc za odpovědi 🙂
CZK 85.55 36%OFF | Outdoor Tactical Medical Bag Travel First Aid Kit Multifunctional Waist Pack Camping Climbing Bag Emergency Case Survival Kit
Mam UV5r; akorat jsem objednaval 2 najednou a to mi chytli celnici. Funguji ok, akorat do te jedne nesly nahrat naprimo stanice, tak jsem to vyresil kopii z te prvni.
Mám uv-82 což je vpodstatě stejné, jen má 2 PTT zvlášť pro obě frekvence. Asi po 3/4 roce závada na konektoru handsfree. Je jako by v trvale sepnutem stavu a nefunguje tím pádem reproduktor. Je to prý celkem běžné u baofengu. Naštěstí se to podařilo opravit. Pokud to máš pro komunikaci se známou protistanici, absence displeje nevadí, ale pokud budeš chtít jít na kopec, určitě s displejem.