US $30.54 31% OFF|MP3 Player Bluetooth4.2 with Speaker 16GB 2.4Inch HD Big Color…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $30.54 31% OFF|MP3 Player Bluetooth4.2 with Speaker 16GB 2.4Inch HD Big Color…

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj, tak jsem si zakoupil MP3 jack / Bluetooh přehravač 16gb verzi… A musím říct, že luxusní, mam ho asi dva měsíce, vybil jsme ho používáním cca 5 hodin denně na plnou hlasitost s duálními sluchátky asi po měsíci a něco Baterie je sakra držák Zvuk super…

Je to poměrně malý kovový macek, macek protože je na svůj malý rozměr dost těžký, zřejmě si dali opravdu záležet

Funkce: FM rádio, Záznamník, čtečka knih, diktafon, videopřehravač, budík, proglížeč fotografií,
    Sd karty, Bluetooth vysílání, repráček na nouzový poslech

Samozřejmě funkce jako equalizéry, oblíbené funkce a tak a tak jsou také

Za měsíc a půl se mi nepodařilo udělat jediný škrábanec… jsem teda docela puntičkář,ale

Jediné co mě mrzí, že jsem si nezakoupil s ovladaním pod displayem, a jen v pravo.. mam s tím trochu problém..ale to je moje vada přehravač za to nemůže…

US $30.54 31% OFF|MP3 Player Bluetooth4.2 with Speaker 16GB 2.4Inch HD Big Color Screen HIFI Lossless Sound Music Player, Support SD up to 128GB-in MP3 Player from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password