US $34.19 24% OFF|Portable Smart Voice Speech Translator Two Way 30 Multi…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $34.19 24% OFF|Portable Smart Voice Speech Translator Two Way 30 Multi…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj, máte někdo zkušenost s tímhle? Chce to po mě tchyně, ale nějak se mi to nezdá. Chápu to dobře, že samo to neumí nic a musí k tomu být mobil s přístupem na net a prekladaci apkou? CZK 756.78 25%OFF | Portable Smart Voice Speech Translator Two-Way 30 Multi-Language Translation For Travelling Business Meeting Learning

US $34.19 24% OFF|Portable Smart Voice Speech Translator Two Way 30 Multi Language Translation For Travelling Business Meeting Learning-in Translator from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Jiří Májek
    Guest

Ano. Ty slovníky jsou online. Bez netu to nejede.

Vítek Červeňák
    Guest

Já na to někde viděl video,zkoušeli angličtina/čínština a prej všechno v pohodě a rozuměli si

Kristýna Vachta Tobrmanová
    Guest

Já potřebuji češtinu a němčinu, ale offline, pokud se vůbec dělá.

Jiří Májek
    Guest

Známej si to koupil u nás a je to pecka. Má to i display a asi 5 jazyků jede na 90% i offline. U ostatních je potřeba internet ale bez appky. Stačí jen na mobilu zapnout hotspot.Potíž je trochu v tom, že ten jeho stál asi 9 tis kč, tak těžko říct jak bude tohle za těch pár stovek s češtinou fungovat.

Robert Klíma
    Guest

Mám ho. Musí být apka a připojení na net. Radost vyprchala velmi rychle, překládá do dobře (zkoušel jsem hlavně do AJ, kde jsem měl kontrolu od učitele), ale “nemotornost” mě odradila od dalšího používání…

Maya Dorinová
    Guest

A k čemu je to dobrý, když tohle umí kdejakej telefon? Vždyť třeba google translator taky jede offline a jazyků umí víc včetně překladu ofocených věcí.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password