Prosím někdo zkušenost? Mám iLife v7 ale na velký byt 200m to nestačí ?♀️ nebo doporučení po čem se podívat?nejake srovnání napr? Díky všem
US $369.98 20% Off | Original Xiaomi Roborock S50 S55 Robot Vacuum cleaner 2 APP Control Smart Planned Sweeping and Wet Mopping
Máme xiaomi vacuum cleaner 1. Generace, byť 90m2, vysaje 50m2 a zbývá mu na plný výkon 50-60% baterie. Takže by musel jet na economy mode. Ale když mu dojde baterie, zajede se nabít a pak pokračuje kde skončil.
Mam S50. Sice kupovany v cr, ale bude to stejne. Kazdy den vysava cca 50m2 na max vykon a vraci se s temer plnou baterii. Kdyz vytira, poustim ho 3x a zvlada to na jedno nabiti.
Máme také Xiaomi vacuum cleaner 1.generaci a nedám na něj “Karla” dopustit !!!!! Měla jsem iLife také a Xiaomi je 100x lepší !!!!!
Ano mapuje si místnosti a nejezdí poblázněně jako iLife.
Mám xiaomi s50 kupovany tady v ČR a spokojenost. Vysává a vytírá 2x denně a opravdu pečlivě. Byt cca 65m2 a jeste mu cca 60% baterie zbyde. Navíc s aplikaci Mi home ho můžu sledovat a pustit pres mobil i když nejsem doma. Raději jsem dokoupila prodlouzenou záruku na další 2 roky ( bylo mi to doporučeno kvůli vydrzi baterie)