US $37.5 20% OFF|EKEN H9 H9R Ultra FHD 4K 25FPS Wifi Action Camera 30M…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $37.5 20% OFF|EKEN H9 H9R Ultra FHD 4K 25FPS Wifi Action Camera 30M…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli jste si někdo nekoupil tento foťák? Viděla jsem ho minulý rok u jednoho pána při potápění a říkal že je z Alli a za tu cenu prý spokojenost, tak o něm přemýšlím…🤔 Děkuji za jakékoliv info 🙂

US $37.5 20% OFF|EKEN H9 H9R Ultra FHD 4K 25FPS Wifi Action Camera 30M waterproof 1080p 60fps underwater go Remote extreme pro sport cam-in Sports & Action Video Camera from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Jiří Pokorný
    Guest

Je to spise kamera nez fotak

Sonik Kinosjd
    Guest

Je opravdu těžké říct jestli budete s kvalitou videa spokojená, samozřejmě že to nějakým způsobem video natočí ale kdo chce perfektní obraz koupí gopro doporučil bych prozkoumat YouTube kde je nespočet srovnání ať víte do čeho jdete a jaké vlastnosti jsou pro vás klíčové na to potápění to bude chtít dobrou světelnost objektivu aby to moc nešumnelo v šeru což je u levnějších kamer často problém

Jan Shotekk Šedek
    Guest

eken mám a jsem spokojený . za ty prachy je to super kamera .

Jindřich Klíma
    Guest

Když jsem vybíral akční kameru do moře tak jsem nakonec vybral Yi4k a maximální spokojenost. Nativní 4K. Stabilizace do 2,6K. Podmořské záběry úžasné. Snad už jen filtr na čočku při natáčení pod vodou a bylo by to dokonalé.

Jaroslav Kruťa
    Guest

Mám, v Únoru to bude rok,a zatím na 1 s *

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password