Ahoj, objednávali jste někdo robotický vysavač z Ali? Konkrétně se mi líbí tento typ. Jde mi o to, že je o dost levnější než v ČR a číňan nabízí 3 letou záruku formou, že když se něco rozbije, pošle náhradní díl. Máte někdo zkušenosti? Díky moc!
mám ho, zakoupený na Ali z dodáním ze Španělska do 5 dní, vysavač je super, určitě neprohloupíte, spousti náhradních dílů se dá na Ali také koupit, kdyby vám je prodejce pak neposlal
Mám přesně tento, je super, vysává krásně, ovládání kdekoliv z mobilu. Mop moc nevyužívám, není úplně ideální co se týče vytírání, setře třeba zbytek prachu. Ale určitě ho berte 😉
Ano, kupoval jsem přítelkyni. Dotazoval jsem se i na záruku. Není s ní žádný problém. Pošlou všechny díly včetně montážního DVD. Pokud se nejedná o mechanické poškození. Jinak u nich platí 3 roky záruka, kterou slibují. Dodání za 5 dnů z EU, včetně náhradního příslušenství. Vysavač je úžasnej a funguje naprosto bez problémů. Od vánoc 2-3 aktualizace softwaru. Z ALI včetně příslušenství navíc mě vyšel o 4-5 tisíc levněji oproti ČR.vysavače včetně mobilní apky. Pokud chcete více info. Písněte zprávu.