US $379.98 20% OFF|Roborock S50 S51 Xiaomi MI Robot Vacuum Cleaner 2 for Home…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $379.98 20% OFF|Roborock S50 S51 Xiaomi MI Robot Vacuum Cleaner 2 for Home…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj, objednávali jste někdo robotický vysavač z Ali? Konkrétně se mi líbí tento typ. Jde mi o to, že je o dost levnější než v ČR a číňan nabízí 3 letou záruku formou, že když se něco rozbije, pošle náhradní díl. Máte někdo zkušenosti? Díky moc!

US $379.98 20% OFF|Roborock S50 S51 Xiaomi MI Robot Vacuum Cleaner 2 for Home Automatic Sweeping Dust Sterilize APP Smart Planned Washing Mopping-in Vacuum Cleaners from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Lenka Vaněčková
    Guest

mám ho, zakoupený na Ali z dodáním ze Španělska do 5 dní, vysavač je super, určitě neprohloupíte, spousti náhradních dílů se dá na Ali také koupit, kdyby vám je prodejce pak neposlal

Nikola Kavanová
    Guest

Mám přesně tento, je super, vysává krásně, ovládání kdekoliv z mobilu. Mop moc nevyužívám, není úplně ideální co se týče vytírání, setře třeba zbytek prachu. Ale určitě ho berte 😉

Claire Claire
    Guest

Mas centrální vysavač, ne?😀😀

Petr Komínek
    Guest

Ano, kupoval jsem přítelkyni. Dotazoval jsem se i na záruku. Není s ní žádný problém. Pošlou všechny díly včetně montážního DVD. Pokud se nejedná o mechanické poškození. Jinak u nich platí 3 roky záruka, kterou slibují. Dodání za 5 dnů z EU, včetně náhradního příslušenství. Vysavač je úžasnej a funguje naprosto bez problémů. Od vánoc 2-3 aktualizace softwaru. Z ALI včetně příslušenství navíc mě vyšel o 4-5 tisíc levněji oproti ČR.vysavače včetně mobilní apky. Pokud chcete více info. Písněte zprávu.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password