Tak nevím, jestli tu to už proběhlo, ale po aféře Lepin, kdy se jejich působení Legu moc nelíbilo, nám přišel Lepin s přelepeným názvem jako Yeshin. Teď kluci staví, opět udělám recenzi, jak budou mít hotovo. Jedná se o tento
To jako někdo věřil tomu, že Lepin (a podobné firmy) jen tak zavřou krám? A narazil jsem i na stavebnice, které mají vlastní, takže i tak se to dá obejít. (Legu patent na kostičky skončil a může si je vyrábět kdokoli 🙂 )
Chápu vás všechny, že ty lego stavebnice stojí hodně peněz, ale kupovat kopie je stejné jak podporovat zloděje. Společnost Lego vymyslela tyto kosty a stálo je to nehorázný prachy vývoje a snahy + tohle je loď ze Star Wars Milenium Falcon a určitě zloději z nějakého Lepinu nemají ani licenci vyrábět věci co se týče věcí ze StarWars 😣 😤 kupujte originál věci a tím podpoříte více stran a né zloděje.
Ježíš další mravokárce. Tak si kupuj všechno jen origo, ale nemontuj se do ostatních. Co je ti do toho co kdo kupuje? Až mi na to dáš prachy tak mu koupím lego za pět litrů! Si zkus bejt samoživitelka a ne vlastní vinou.
Kdyby tady v česku neprodávali výrobci předražený výrobky tak lidi nebudou objednávat z číny kopie. Všude jinde na západ lego a podobně stojí mnohonásobně levněji. Až přestanou nás vyžírat tak budem kupovat originál. Ten kdo kupuje originál podporuje ty milionáře co se smějí jak Češi blbý kupují předražené výrobky které by na západě nikdo nekoupil za ty prachy.
Když teda mluvíte o originál legu tak mi řekněte proč je tak drahé?? Kouknete co stojí replika a originál. Kdyby společnost lego byla co k čemu a nebylo od ní vše tak drahé. Budu si kupovat lego. Jenže to tak není!!! Proto si radši koupím fake!! A neříkejte mi že náklady u lega na vyrobu jsou dražší. Nevěřím tomu ani hovno. Je to prostě byznys o ničem jiném to není!!
Vyzkum , vyvoj , atesty , licence .. bla bla bla … ok .. ale pokud si ceny nepohlidaji v ceskych obchodech … tak uz z principu to u me vzdy vyhraje Čina 😉
Praha .. vystava Lega … ceny HNUS …
Net …. jak kde …
China .. no comment