US $48.0 |Hot Lepin 05007 Star Series Force Awakens Millennium Building Falcon…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $48.0 |Hot Lepin 05007 Star Series Force Awakens Millennium Building Falcon…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Tak nevím, jestli tu to už proběhlo, ale po aféře Lepin, kdy se jejich působení Legu moc nelíbilo, nám přišel Lepin s přelepeným názvem jako Yeshin. Teď kluci staví, opět udělám recenzi, jak budou mít hotovo. Jedná se o tento

US $48.0 |Hot Lepin 05007 Star Series Force Awakens Millennium Building Falcon Blocks Compatible Legoingly 75105 Kids Lepin Wars Toys-in Blocks from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Kočkařka Petra
    Guest

Ja kupuji pořád lepin. Mám z Ali teď taky další. Počkám až syn postaví. Máme nádraží.

Milan Opluštil
    Guest

To jako někdo věřil tomu, že Lepin (a podobné firmy) jen tak zavřou krám? A narazil jsem i na stavebnice, které mají vlastní, takže i tak se to dá obejít. (Legu patent na kostičky skončil a může si je vyrábět kdokoli 🙂 )

Pokorný Lukáš
    Guest

Chápu vás všechny, že ty lego stavebnice stojí hodně peněz, ale kupovat kopie je stejné jak podporovat zloděje. Společnost Lego vymyslela tyto kosty a stálo je to nehorázný prachy vývoje a snahy + tohle je loď ze Star Wars Milenium Falcon a určitě zloději z nějakého Lepinu nemají ani licenci vyrábět věci co se týče věcí ze StarWars 😣 😤 kupujte originál věci a tím podpoříte více stran a né zloděje.

Kočkařka Petra
    Guest

Ježíš další mravokárce. Tak si kupuj všechno jen origo, ale nemontuj se do ostatních. Co je ti do toho co kdo kupuje? Až mi na to dáš prachy tak mu koupím lego za pět litrů! Si zkus bejt samoživitelka a ne vlastní vinou.

Patrik Judas
    Guest

Kdyby tady v česku neprodávali výrobci předražený výrobky tak lidi nebudou objednávat z číny kopie. Všude jinde na západ lego a podobně stojí mnohonásobně levněji. Až přestanou nás vyžírat tak budem kupovat originál. Ten kdo kupuje originál podporuje ty milionáře co se smějí jak Češi blbý kupují předražené výrobky které by na západě nikdo nekoupil za ty prachy.

Lenka Váchalová
    Guest

Lego a kopie 😀 BMV a bakelitové moto vozítko 😀 léky co mají stejnou látku a jiný název a cenu 😀 a vše se používá 😀 páč vše……😁😁😁😁😁

Elizabeth Mistrová
    Guest

Tak u nás zatím sestaveno část zbytek bude u babičky pod stromečkem 🙂

Martin Kalmi Kálmán
    Guest

Když teda mluvíte o originál legu tak mi řekněte proč je tak drahé?? Kouknete co stojí replika a originál. Kdyby společnost lego byla co k čemu a nebylo od ní vše tak drahé. Budu si kupovat lego. Jenže to tak není!!! Proto si radši koupím fake!! A neříkejte mi že náklady u lega na vyrobu jsou dražší. Nevěřím tomu ani hovno. Je to prostě byznys o ničem jiném to není!!

Kamil Fotoamsi Lukáš
    Guest

Vyzkum , vyvoj , atesty , licence .. bla bla bla … ok .. ale pokud si ceny nepohlidaji v ceskych obchodech … tak uz z principu to u me vzdy vyhraje Čina 😉
    Praha .. vystava Lega … ceny HNUS …
    Net …. jak kde …
    China .. no comment

Kamil Fotoamsi Lukáš
    Guest

Kamil Fotoamsi Lukáš
    Guest

Kamil Fotoamsi Lukáš
    Guest

575,-

Kamil Fotoamsi Lukáš
    Guest

172,-

Mira Duda
    Guest

Na stránce níže si můžete zdarma stáhnout většinu návodů na LEGO stavebnice. Takže pokud máte dostatek kostek můžete postavit různé modely. https://www.lego.com/en-us/service/buildinginstructions

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password