US $6.52 10% OFF|SPEEDWOW Master Power Window Control Switch Button For VW 99 04…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $6.52 10% OFF|SPEEDWOW Master Power Window Control Switch Button For VW 99 04…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s ovladačem oken z Ali na VW Golfa 4 Varianta 2003? Ten můj mi začíná blbnout a nefunguje správně částečné stažení okna. Občas nejde pořádně ani automatika bez držení tlačítka. Tak jestli radši opravit kontakty nebo je lepší koupit rovnou nový za těch pár peněz?

Např. tenhle:

US $6.52 10% OFF|SPEEDWOW Master Power Window Control Switch Button For VW 99 04 GTI Golf 4 Jetta MK4 BORA BEETLE Passat B5 B5.5 3BD 959 857-in Car Switches & Relays from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Gustav Andel
    Guest

Kup…taky jsem bral a super

Lukass Rehakcz
    Guest

já mam na Peugeot 407 všechny tyhle věci z alli i páčku tempomatu, protože muj vuz ji origo nemel 🙂 spolehlivé věci …. stejně v česku koupíš v obchodech tu samou dvakrát dráž 😀 pokud není přímo origo za mazec ceny 🙂

Dušan Žuwinko Hamza
    Guest

Taky mam ve fabce 😛

Petr Štěpánek
    Guest

Tak to přišlo… Zapojil jsem a hrůza. Levé zadní ani ťuk, právě zadní fungovalo. Obě přední šli špatně a i na první klik celé okno vyjelo nahoru. Prostě nee. Psal jsem prodejci a uvidím, co odpoví. Kdyžtak spor a vrátit peníze.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password