US $6.87 47% OFF|Silicone T sonic Facial Cleansing Washing Brush Blackhead Acne…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $6.87 47% OFF|Silicone T sonic Facial Cleansing Washing Brush Blackhead Acne…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj, vím že je tu níže diskuze o tomhle silikonovým vrnítku, ale opravdu to je originál? Podle fotek u prodejce to vypadá jako originál. Ta cena se mě však moc nezdá ?☺️

US $6.87 47% OFF|Silicone T sonic Facial Cleansing Washing Brush Blackhead Acne Removal USB Rechargeable Electric Vibration Massage Face Cleaner-in Powered Facial Cleansing Devices from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Marcela Todorová
    Guest

Koukala jsem na video kde má slečna originál a má to jiné nabíjení 👍 takové kulaté a ne zespodu 🙂

Luboš Tomáš
    Guest

Vypadá to jako originál ale není. Origo je Foreo Luna a fakt nestojí 7 dolarů 🙂

Anetka Klimová
    Guest

Samozrejme to original neni, ale sluzbu udela naprosto stejnou

Lucie Kremova
    Guest

Takže funkce je stejná ale nabíjení je jiný a není to originál? Chápu to dobře? 😃😃

Jana Zárubová
    Guest

Občas prodávají i v lídlu a stojí kolem 350 Kč🙂 mám ho už cca 3 roky a je výbornej…

Michaela Sýkorová
    Guest

Mě by spíš zajímalo, zda se dá někde na Ali sehnat model “ufo”

Jaruš Miholová
    Guest

Asi to originál nebude, ale máme z Ali už dva roky a pořád funkční 😉

Petr Jarolímek
    Guest

Je to asi fake ale funkčnost úplně stejná jako za 2500 kč 😀 přítelkyně ho má také z Ali

Tereza Wildová
    Guest

mám objednáno, díky 👌 uvidíme, až přijde 🙃

Monika Bartošová
    Guest

😍👌

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password