US $9.07 41% OFF|KBAYBO 300ml USB Electric Aroma air diffuser wood Ultrasonic…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe US $9.07 41% OFF|KBAYBO 300ml USB Electric Aroma air diffuser wood Ultrasonic…

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Hezký den ,prosím máte někdo zkušenost ,popřípadě je to je spíš aroma nebo i trochu zvlhčovač ? Děkuji
    KBAYBO 300ml USB Electric Aroma air diffuser wood Ultrasonic air humidifier Essential oil Aromatherapy cool mist maker for home

US $9.07 41% OFF|KBAYBO 300ml USB Electric Aroma air diffuser wood Ultrasonic air humidifier Essential oil Aromatherapy cool mist maker for home-in Humidifiers from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Šárka Polanecká
    Guest

Asi takhle.. Máme zvlhcovac (opravdovy) a doplnujeme 6 litru vody denne.. Tohle ma objem 300 ml..

Michaela Maysii Bičová
    Guest

Taky tohle není zvlhčovač ale difuzor…afekt páry a vůně.

Leona Kalová
    Guest

Z dovolením se přidám taky to neznám co do toho dáváte za náplně?

Saška Smarzka
    Guest

super alternativa k vonne svicce. Nalejete vodu+etericky olej a pustite. Zvlhcovac to
    opravdu neni. Mam presne tuhle znacku a uz rok jede bezvadne. Kdyz ma malo vody, tak se sam vypne, coz je super. Ma to caspvac na 1,6,8 hod a pak do vybublani vody. I svetlo se tomu da vypnout, ale to se musite proprepinat vsemi barvami az k vypnuti. To je takove, ehm neprakticke.

Lucie Luu
    Guest

Ja to mela a dala jsem pryc. Mela jsem z toho mokrý nábytek ☹️

Marcela Peremská
    Guest

Mám a je to skvělé, zvláš´t te´d v období rýmy apod. Dám vodu, trochu aromaoleje nebo pár listů rýmovníku a zapnu na noc, samo se vypne a hezky vzduch zvlhčí.

Andrea Kyčmerová
    Guest

Mam doma a jsem nadmiru spokojena. Mame doma sucho a me to teda na noc hodne pomaha. ☺ Mam tuhle v tmavem a prisla do tydne prepravcem DHL.
    https://s.click.aliexpress.com/e/XKvV697

Saška Smarzka
    Guest

Kacka Lunkova
    Guest

My máme doma také a zatím velká spokojenost akorát řeším olejíčky, zda koupit v Číně nebo tady. Teď máme nějakou Vánoční vůni tak bych chtěla změnu.

Kkaccullka Bublina
    Guest

Máme a je super. Funguje jako aromalampa zvlhčení vzduchu je minimální, žádný mokrý nábytek teda nemáme Používám kvalitní oleje z bylinkářství nebo Justu (31 bylin) to synovi hodně pomáhá při nachlazení. Difuzor má u postele, lépe se mu dýchá. Olejíčky bych raději koupila u nás.

Leo Leon
    Guest

Doporučuji. Samo se vypne pri vypareni oleje a vody. Pěkná dekorace. Večer svítí. Budu objednávat i mamce.

Jitka Koutná
    Guest

Dobrý den, objednala jsem tuto aromalampu a mám dotaz, ta pára vychází neustále bez přestávky?

Jitka Vaculovič Maleňáková
    Guest

Mám taky několik let, ale z Tchiba. Dávám vodu a esenci. Když mají děti rýmu, tak tam kápnu eukalyptus od Justu a báječně se dýchá 😊

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password