zdravím, chci si kupit již 3. mobil na Ali, jiné to ale je v tom, že prodejce…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe zdravím, chci si kupit již 3. mobil na Ali, jiné to ale je v tom, že prodejce…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

zdravím, chci si kupit již 3. mobil na Ali, jiné to ale je v tom, že prodejce nenabízí dopravu z číny do eu a pak až ke mě. Tímpádem mě na 99% nemine placení DPH a dalších poplatků. Proto se ptám je tu někdo komu už chytli celníci mobil? jestli jo kolik se pak muselo doplácet reálně, a jak dlouhé to bylo zdržení od doručení.

Michal Klučka
    Guest

Nenakupuj telefony z aliexpressu ale z gearbestu, kde mají ve většině případu dopravu zdarma

David Bolf
    Guest

Jzs furt dokola DPH a clo se platí stejně ať se jedná o hračku nebo elektro. Procenta si vygoogli i částky od kolika se co platí + poštu pokud jim dáš plnou moc aby ti to proclenily. Jinak co se týká Elektra je lepší nakupovat jak tu někdo píše z gearbest. Je tam i delší záruka na zboží

Leoš Švaříček
    Guest

DHL vše udělalo za mě a při předání jsem jim za ty služby zaplatil, zdržení cca 14dni,z Ali foun za 196usd doplacel jsem kolem 2tis

Leoš Švaříček
    Guest
    Martin Hříbal
    Guest

No bóže, dph, za ty peníze je to furt super 👌

Michaela Alexandra Drtinová
    Guest

U zásilek kolem 600 usd doplácíme u dhl minimálně 2000 – někdy i 4000 je to dost individuální- objednáváme pořád to samé. Záleží na celnikovi jestli uvěří ceně od cinana nebo si zkalkuluje nějakou svoji.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password