Zdravím. Chtěl bych se zeptat na 2 věci. První – nějaký kvalitní reproduktor…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Zdravím. Chtěl bych se zeptat na 2 věci. První – nějaký kvalitní reproduktor…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravím. Chtěl bych se zeptat na 2 věci. První – nějaký kvalitní reproduktor který se aspoň trochu vyrovná kvalitě malích JBL. A druhá otázka- obal viz foto, je dobrý? Kvalita a tak

Veronika Pos
    Guest

Obal mam nedavno dosel ale nejde dotyk prez obal musi se hodne hodne pritlacit

Michaela Janoušková
    Guest

Mam objednany tento kryt,kazdym dnem cekam az prijde

Michal Hric
    Guest
    Tomáš Strada
    Guest

Dělá se takový obal i na Hammer MyPhone děkuji

Anna Černohorská
    Guest

Obal jsem objednala máme, je dobrý ale nefunguje na displej jako na obrázku:)

Šárka Nykodémová
    Guest

Pridavam se. Obal je pěkný, ale nejde plně dotyk. Clovek musi hodně tlačit. Vrsek slouzi trochu jako zrdaclo, ja osobne moc nedoporučuji

Roman Trakal
    Guest

Jako kdyz se musí hodně tlačit tak je to pak naprd teda 🤔

Lukáš Vašek
    Guest

Mifa 10

Maminka Kami Mušpytlíková
    Guest

Kryt objednaný pro přítele a též nefunguje dotyk… Je tam instrukce že je třeba stáhnout appku ale to po načtení qr kódu hlásí že je to bezpečnostní riziko….

Jakub Horký
    Guest

Já jsem měl ale jak je to tvrdý plast tak se mi tam dostal nějaký bordel a jak se to mrcasilo v kapse tak mi to podrapalo ochranou folii na displeji.

Lukáš Soinicmaster Kaluža
    Guest

Obal naprosto k nicemu, jak bylo psano vyse, nejde doty, takze i tak se to musi otevrit a po chvilce to prekazi, skrabe se to

Synad Ceniloh
    Guest

Úplně stejně jako Jakub Horák

Synad Ceniloh
    Guest

Zase inteligentn…
    Kup nějaký obal v Česku když přijde novinka na trh
    Byly možná 2-3 druhý objednáno přes ebai jen kvůli nedostatku zboží na českém trhu

Jitka Fukalová
    Guest

Měla jsem za to že tato skupinka je také mimo jiné na to že kdo ví poradí. Ale ted zjištuji že jsou tu jak rejpalové tak mistři světa, kteří mlátí kolem sebe tisícovkami na všechny strany. Každý není tak zazobaný aby nemusel koukat na korunu. Ted marně hledám na Ali také obal. A člověk má docela strach se zeptat, aby od někoho nedostal ,,drštkovou” Je mi téměř 70, jsem ráda že zvládám chytrý mobil, jsem ráda že zvládám putovat po netu. Ale co naplat občas jsem ráda za SLUŠNOU RADU ČI ODPOVĚĎ!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password