Zdravím, na Ali jsem úplný nováček, objednala jsem si zboží 4.2, doba pro odeslání zásilky končí zítra, chápu že měli v Číně svátky a vše je posunuté, psala jsem Číňanovi o info kdy bude zásilka odeslána a odpověď žádná, řeší se to v tomto případě nějak nebo mám čekat až odešle?
Ještě se zeptám na jednu věc, objednávala jsem si šaty, Číňan psal že u velikosti kterou jsem objednala je nějaká vada, buď mám vzít menší nebo vrátí peníze, menší velikost jsem odmítla, domluvili jsme se na vrácení peněz, jak dlouho vám přibližně trvalo než se vám platba vrátila? 😊
Ještě dnes má Čína svátek luceren – Yuanxiao a tímto dnem už končí celé ty velké svátky Jarní a Nového roku. Někteří sice po Novém roce do práce šli, ale jisté je, že od zítřka se to v Číně opět vše rozjede na plný pecky. Proto mají objednávky takový časový posun.
Jo objednávala sem nějaký věci mamce a prodejce psal ať prodloužim dobu odeslaní o 30 dní, že budou mít svátky, přišlo mi to dlouho, prodloužila sem o 20 a on o dalších 20.. po týdnu sem si objednavala nějaký blbosti a dorazilo mi to včera..