Zdravím,objednala jsem pro přítele obuv značky Vans,v hodnotě 45 eur.Dle číňana…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Zdravím,objednala jsem pro přítele obuv značky Vans,v hodnotě 45 eur.Dle číňana…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravím,objednala jsem pro přítele obuv značky Vans,v hodnotě 45 eur.Dle číňana jde o originál a byli zabaveny celnicí.Proto se ptám,zda mě budou doručeny po doložení platby a o jaké boty jde,nebo jaký postup je pro mě nejlepší.Moc děkuji

Lee Vanec
    Guest

Bez certifikátu pravosti a doložení původu zboží od Číňana těžko.

Kopecká Magda
    Guest

takže pro nás bude asi nejlepší se domluvit s číňanem o odeslání balíčku zpět a vrácení peněz,pokud bude souhlasit.Není to zrovna malá částka,abych to nechala jen tak.

Lee Vanec
    Guest

Počkejte,co vám napíší z celnice.Jinak ano.

Pavel Boháček
    Guest

Dolozite pouze objednávku a cenu na dopočítání DPH….
    Nikdy po mě nikdo nějaky důkaz pravosti nechtěl a to jsem bral boty taky a už mi asi 5x Taky zadrželi

Kopecká Magda
    Guest

V případě doložení objednávky uvidí co je to za boty.Nemůže být z toho nějaký problém,kdyby nešlo o originál?

Lee Vanec
    Guest

Možná jeden kus pustěj.Víc určitě ne.

Lee Vanec
    Guest

A jediný problém může být,že zboží znehodnotí a vy přijdete o těch 45 EUR.

Kopecká Magda
    Guest

Toho se právě bojím.Napsala jsem číňanovi,že když to je dle něho originál,ať pošle certifikát o pravosti,zatím bez odpovědi.

Jan Bates
    Guest

Lol proc kupovat boty z ali za stejnou cenu za jakou jsou v cr? A riskovat ze ti jsou fejky a preblemy s celnici? To me fakt zajima 😂😂

Kopecká Magda
    Guest

třeba proto,že u nás ty stejné se prodávají o 1500 dráž……

Roman Hrdina
    Guest

No může se stát, že už je neuvidíte a ještě přijde faktůra za znehodnocení. Docela bych si na to vsadil.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password