Ženy! Co máte nohu 41 a výše, zkoušely ste si objednat lodičky? Jak vám seděly …

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Ženy! Co máte nohu 41 a výše, zkoušely ste si objednat lodičky? Jak vám seděly …

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ženy! 😆 Co máte nohu 41 a výše, zkoušely ste si objednat lodičky? Jak vám seděly podle stélky a popř. našly ste na sebe vůbec nějaké podle toho jejich číslování(myslim cm stélky)??? Mě totiž na jejich tabulky vychází asi že sem chlap bo co 😁😁😁😆

Kateřina Jurčová
    Guest

Kašlu na Čínu, nenašla jsem nic pěkného….www.cliche-shoes.cz 😎

Drahomíra Svatková
    Guest

nakupuji v panskem – kouknete na aukro – svet_modni – je to Bonprix a ma velke velikosti (obcas i na mne – 43, jinak to jisti Daichman).

Eva Pešková
    Guest

Žaneta Mátlová tak tomu se nedivím když mají Číňani malý nožičky 🙂🙂🙂 spíš bych volila ČR.Objednala jsem si tenisky,pantofle a nic moc teda,takže za mě ne

Žaneta Matyášková
    Guest

No jo… Pantofle a tenisky si kupuju tady,boty na podpadku taky 😆 ale zadny se mi nezalibily v cr na svatbu… Kdeztak tady na ali(bohuzel x bohudik) ano 😂 bohuzel proto ze to ke na pidi nozicky a bohudik za to, ze se mi zalibily aspon nejaky 🤣🙄

Žaneta Matyášková
    Guest

Tady z tech sem uplne hotova 😆
    Sice sou extravagantni, ale aspon na tu svatbu no 🤣🤣

Václava Roháčková
    Guest

Vždy vybírám dle stélky, protože prodejci mají různé rozměry. Většinou je to cca velikost 41… normálně mám 39.

Petra Vitulová Chmelíková
    Guest

Většinou mi podle stélky 26,5cm vychází vel 43 či 12,5 a sedí,je třeba zmerit a určitě se pidit po sirce,mivaji je uzke

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password