Ahoj, potřebuju poradit. Chlap 12.8 objednal videochůvičku. V pátek místo ní…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj, potřebuju poradit. Chlap 12.8 objednal videochůvičku. V pátek místo ní dorazila nějaká UV lampa na nehty. Otevřeli jsem spor, že chcem peníze zpátky, protože dorazilo jiný zboží. Prodejce, že pošle nový balíček, ale ať uzavřu spor. Což já odmítám. Už jsme si vyměnili pár zpráv a je to furt na bodu pošlu balíček, když uzavřeš spor. Pročitam si tady diskuze, kde je info, že spor jde znovu otevřít pokud běží ochranná lhůta, ale to asi platí jen když balíček nedorazil, ne? Protože hned na začátku sporu jsem vyplňovala, že balíček dorazil. Teď nevím co dál, trvat si na svým? Vyhrožovat Ali podporou?

Radim Stehlík
    Guest

Peníze vám vrátí Ali, nikoliv prodejce. Ten je ještě nedostal. Dostane je až po vašem potvrzení že jste balíček dostala. Proto chce uzavřít spor. Pak už o něm neuslyšíte. Já jsem se s nimi vůbec nezdržoval a rovnou v Dispute chtěl vrátit peníze. A dostal je.

Pavlína Kováříková
    Guest

Oni to zkouší, ale chce si trvat na svém. Spor neuzavírat, postupně se do toho vloží Ali a dá popřípadě nějaký návrh.. Nebo vrátí kompletně peníze. Důležité je nahrát fotografie a popsat kompletně důkaz…

Anna Kirschner
    Guest

Trvejte si na svym a nechte běžet spor . Pokud to nevyřeší Číňan tak to vyřeší ali. Prece nebudete Číňanovy věřit jen na slovo ze neco posle 🙈.

Romana Zikova
    Guest

Jen taková poznámka, pokud požadujete zpět celou částku, může se stát, že Ali rozhodne, že máte tu lampu poslat zpět.

Karel Kurc
    Guest

Přidal bych ke sporu fotku toho co vám došlo a Ali vám peníze vrátí a vy si můžete udělat objednávku znovu.

Simona Marchlíková
    Guest

A jinak je to tu pořád dokola. Co tak použít lupu?

Mariana Svobodová
    Guest

Tak jim dejte sanci a treba vas mile prekvapi😊

Ivona Keprtová
    Guest

Ivona Keprtová
    Guest

Romana Zikova
    Guest

Oni mají nějakou možnost re-delivery? Podle mého blbost. Když pošlou znova, posílají sledovací číslo do zprávy.

Romana Zikova
    Guest

Hana Štamberová Hložková copak?

Zdeněk Káčer
    Guest

Ivona Keprtová
    U objednávky máte počet dnů jako ochranou lhůtu. Když objednávku rozkliknete, lze tam požádat o prodloužení ochrané lhůty. Udělejte to a napiště prodejci, že spor uzavřete až potvrdí prodloužení ochrané lhůty. Tak to i učiňte. Když to proběhne kontaktujte prodejce zda odeslal již balíček. Ať Vám pošle foto a číslo pro sledování. Pakliže se tak nestane do 3 dnů, znovu otevřete spor.

Ondra Hrášek
    Guest

A tak uzavřete spor a on to potom posle kdyžtak máte v ruce tu UV lampu a moc bych ho neprudil protože když to bude chtít poslat zpět tak je to celkem finančně nákladný

Markétt Kohoušková
    Guest

Lampa za litr? Hezky 😀 koupila bych ji od vas, ale ne za tolik 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password