jestli ma oktavka jen parabolu, tak budes oslnovat, pokud mas projektor, tak mozna ale chce si s tim pohrat, aby to bylo ok. Osobne mam H7 a zcela bez problemu -> bez oslneni
Hele, já si je na zkoušku chtěl dát do čoček na Peugeot 407…někde mam foto, chtěl jsem klasicku žluté lehčeji do bíla…svítili pěkně jako klasická lepší H1 …. Jen je do každého auta nedáš, protože jsou dlouhé kvůli ventilátorum a chladiči… Pokud nemáš hluboké světlo… 🙂 Jako svítili pěkně, recenze super,…ale udělal jsem si z nich osvětlení před garáž na nájezd 😀 😀 😀
Až se něco stane a policajti zjistěj,že jsi svítil těmahle sračkama,tak zapomeň na pojišťovnu a rovnou si vem na splácení škod hypotéku.O nějakým smrťáku ani nemluvím.
LED žárovky jsou nelegální (nemají homologaci. Tu nikdy nezískají, protože paraboly světlometů nejsou pro jejich úhly vyzařování stavěné a budou tak vždycky oslňovat), jeiich užitím se vůz stavá nezpůsobilým pro provoz na pozemních komunikacích, za což hrozí pokuta a ztráta řidičského průkazu. Hodně štěstí (y) 😀