US $9.32 32% OFF|YHKOMS Mini Size Car Headlight H4 H7 LED 3000K 4300K 5000K…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, prosím o radu. Přemýšlím do Oktávky koupit H4 ledkový žárovky. Kupoval jste někdo? Jak jste spokojení, kolik lumenů jste brali?
    Mám vybraný tyto:

US $9.32 32% OFF|YHKOMS Mini Size Car Headlight H4 H7 LED 3000K 4300K 5000K 6500K 8000K 25000K H1 H8 H9 H11 9005 9006 LED Bulb Auto Fog Light 12V-in Car Headlight Bulbs(LED) from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Olgoj Chorchoj
    Guest

Dobrá volba … dokud Vás STK nerozdělí😁

Pavel Boháček
    Guest

Hele do auta bych to prostě nedal. Mám to v motorce a vím že to oslnuje jak svine…..
    Pokud chceš více vidět kup žárovky racing vision…

Luděk Šenk
    Guest

jestli ma oktavka jen parabolu, tak budes oslnovat, pokud mas projektor, tak mozna ale chce si s tim pohrat, aby to bylo ok. Osobne mam H7 a zcela bez problemu -> bez oslneni

Lukass Rehakcz
    Guest

Hele, já si je na zkoušku chtěl dát do čoček na Peugeot 407…někde mam foto, chtěl jsem klasicku žluté lehčeji do bíla…svítili pěkně jako klasická lepší H1 …. Jen je do každého auta nedáš, protože jsou dlouhé kvůli ventilátorum a chladiči… Pokud nemáš hluboké světlo… 🙂 Jako svítili pěkně, recenze super,…ale udělal jsem si z nich osvětlení před garáž na nájezd 😀 😀 😀

Iveta Vašáková
    Guest

nemáme Octávku, ale pár chlapů to tam koupilo do Forda a nic moc a krátká doba funkčnosti, vyhozený peníze

Milan Zámečník Rešetko
    Guest

Já si je koupil do sharana a při rozsvícení mi to ruší signál na rádio 😕

Lee Vanec
    Guest

Až se něco stane a policajti zjistěj,že jsi svítil těmahle sračkama,tak zapomeň na pojišťovnu a rovnou si vem na splácení škod hypotéku.O nějakým smrťáku ani nemluvím.

Leoš Švaříček
    Guest

Taky jsem nad nimi přemýšlel…. Pak jsem si to hodně rychle rozmyslel

Vlastislav Vytiska
    Guest

LED žárovky jsou nelegální (nemají homologaci. Tu nikdy nezískají, protože paraboly světlometů nejsou pro jejich úhly vyzařování stavěné a budou tak vždycky oslňovat), jeiich užitím se vůz stavá nezpůsobilým pro provoz na pozemních komunikacích, za což hrozí pokuta a ztráta řidičského průkazu. Hodně štěstí (y) 😀

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password